Καμαρά: “Τα γκολ δίνουν αυτοπεποίθηση” (vid)

από AllAboutARIS

O Αμπoυμπακάρ Kαμαρά μίλησε στην κάμερα του Novasports για τη νίκη του Άρη στην Τρίπολη, το γκολ του και τον Χερμάν Μπούργος.

Για τη νίκη: «Πολύ σημαντική για μας. Πριν από δύο εβδομάδες λέγαμε ότι είχαμε δύο τελικούς και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ήταν πολύ σημαντικό για μας και τους οπαδούς. Δουλέψαμε πολύ από τη στιγμή που αλλάξαμε προπονητή, θέλουμε να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο».

Για το γκολ του: «Μου έδωσαν την μπάλα, είχα επιλογές να δώσω στον Ιτούρμπε, στον Μαντσίνι ή τον Μπαντού, αλλά όταν είδα ότι η εστία ήταν ανοικτή σκέφτηκα να σουτάρω, το έκανα και μπήκε στα δίχτυα. Είναι καλό να σκοράρεις, σου δίνει αυτοπεποίθηση και μακάρι να συνεχίσω και να βάλω και άλλα γκολ στα παιχνίδια που έρχονται».

Για τον Μπούργος: «Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις προπονητή στο μέσο της σεζόν αλλά στο ποδόσφαιρο μερικές φορές αυτό γίνεται και το κλαμπ αποφάσισε έτσι. Πρέπει να δουλέψουμε με αυτό, να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Πρέπει να κάνουμε κάποια νέα πράγματα με τον νέο προπονητή, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι εμείς είμαστε στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να τα δίνουμε όλα».

Πηγή: Δείτε εδώ τις δηλώσεις

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X