Καμαρά: “Το γυρίσαμε ως ομάδα – Με την ίδια ενέργεια και στα πλέι οφ” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Αμπουμπακαρά Καμαρά εκθείασε το ομαδικό πνεύμα που επέδειξε ο ΑΡΗΣ για να φτάσει στην ανατροπή και εν τέλει στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, βάζοντας και αυτός το δικό του “λιθαράκι”.

“Μπήκαμε δυνατά στο ματς. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν θέμα συγκέντρωσης αλλά με ομαδικό πνεύμα γυρίσαμε το ματς αρκετά άνετα”, είπε αρχικά ο Μαυριτανός στην κάμερα της Nova και σχολίασε την διαδικασία των πλέι οφ που ακολουθούν.

“Ξεκινάμε με αισιοδοξία. Είναι σαν να ξεκινάει από την αρχή το πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Θα συνεχίσουμε με την ίδια ενέργεια, θα δίνουμε το 100’% σε κάθε παιχνίδι και θα δούμε τι θα γίνει.

Είμαστε μία από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Πέρυσι ήμασταν ανταγωνιστικοί στα περισσότερα παιχνίδια. Πρέπει να μπούμε στα πλέι οφ με πίστη, ενέργεια και αυτοπεποίθηση, δείχνοντας ότι μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα”.

Κόντρα στον ΠΑΣ ο Καμαρά σκόραρε το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στον ΑΡΗ, έχοντας μάλιστα το τελευταίο του πάλι κόντρα στους Ηπειρώτες την περσινή σεζόν. “Δεν το ήξερα… Είναι απλά μία σύμπτωση. Μάλλον μου αρέσει ο ΠΑΣ (σ.σ. γέλια). Πρέπει να ευχαριστήσω όμως όλη την ομάδα. Ηταν θέμα ομαδικής δουλειάς και της εξαιρετικής πάσας του Καμάτσο. Αυτή είναι η δουλειά του επιθετικού”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X