Κανιθάρες για Κουρτουά: «Είναι ο Μαραντόνα, ο Μέσι, ο Ρονάλντο των τερματοφυλάκων»

από AllAboutARIS

Ο Τιμπό Κουρτουά έχει επιστρέψει δριμύτερος από ποτέ μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον έθεσε νοκ-άουτ για το μεγαλύτερο μέρος της προηγούμενης περιόδου και συνεχίζει να εντυπωσιάζει κάτω από τα δοκάρια της Ρεάλ Μαδρίτης.

Χαρακτηριστική της φόρμας του ήταν η εμφάνισή του στην πρεμιέρα των Μαδριλένων στο Champions League απέναντι στη Στουτγκάρδη, σε ματς στο οποίο ο Βέλγος ύψωσε τείχος απέναντι στους ενθουσιώδεις Σουηβούς και δεν τους επέτρεψε να… σοκάρουν τους Μερένγκες.

Οι τρομερές εμφανίσεις του έμπειρου τερματοφύλακα μάλιστα κέρδισαν και το χειροκρότημα του παλαίμαχου γκολκίπερ των Ρεάλ και Βαλένθια, Σαντιάγο Κανιθάρες, ο οποίος αποθέωσε τον Βέλγο φιλοξενούμενος σε εκπομπή του ισπανικού Movistar.

Συγκεκριμένα ο Κανιθάρες τόνισε πως ο Κουρτουά είναι ο κορυφαίος γκολκίπερ που έχει δει και τον χαρακτήρισε ως τον… Μαραντόνα των τερματοφυλάκων.

«Ο Κουρτουά είναι ο Μαραντόνα, ο Μέσι, ο Κριστιάνο των τερματοφυλάκων. Είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχουν δει ποτέ τα μάτια μου, δίχως αμφιβολία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα Άρθρα