Καρφιά Τεν Χαγκ: “Οι άλλες ομάδες επένδυσαν, εμείς δε το κάναμε”

από AllAboutARIS

Σε δηλώσεις του μετά την τελευταία αγωνιστική της Premier League ο Έρικ Τεν Χαγκ άφησε το δικό του μήνυμα στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός των «κόκκινων διάβολων» πήρε ήδη το Λιγκ Καπ, ενώ αγωνίζεται και για δεύτερο τρόπαιο, στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι στις 3 Ιουνίου. Παράλληλα κατάφερε να φέρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη τετράδα θέση που εξασφαλίζει συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Έτσι προχώρησε σε δηλώσεις όπου ανέφερε πως είναι ικανοποιημένος με τους ποδοσφαιριστές του, όμως τόνισε πως για να πετύχεις πρέπει να επενδύσεις, κάτι το οποίο δεν έκανε η ομάδα του, ζητώντας εμμέσως ενίσχυση.

«Ο σύλλογος γνωρίζει ότι αν θέλεις να διεκδικείς τρόπαια σε αυτό το σκληρό πρωτάθλημα πρέπει να επενδύσεις. Διαφορετικά δεν θα σημειώσεις την ίδια πρόοδο με τα υπόλοιπα κλαμπ. Το είδαμε τον χειμώνα. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες επένδυσαν. Εμείς δεν το κάναμε, αλλά και πάλι καταφέραμε να μπούμε στην τετράδα. Γι’ αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα μου», ανέφερε ο Τεν Χαγκ.

Προτεινόμενα Άρθρα