Κατέβηκε… ανεβασμένος για αποτέλεσμα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με ψυχολογία και στόχο να πάρει αποτέλεσμα θα παραταχθεί ο ΑΡΗΣ απόψε στον Πειραιά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στις 20:30, για την 6η αγωνιστική της Stoixman Super League.

Οι “κιτρινόμαυροι” δίνουν το πιο δύσκολο φετινό τους παιχνίδι, απέναντι σε μία φορμαρισμένη ομάδα, στοχεύοντας να διατηρήσουν το αήττητο που “τρέχουν” στις τελευταίες αγωνιστικές με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο τους.

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας και θέλει να μείνει εκεί, όντας σε καλό μομέντουμ και με “όπλο” την πολύ καλή προϊστορία με τον ΑΡΗ στα εντός έδραςε παιχνίδια του.

ΑΡΗΣ: Ολυμπιακός όπως… Παναιτωλικός

Τα προβλήματα δεν άλλαξαν, ούτε υπήρξαν περισσότερα. Οπότε η αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα είναι η ίδια του αγώνα της περασμένης Κυριακής και με τις ίδιες επιλογές για τον Άκη Μάντζιο.

Ρουπ και Τζούρασεκ παραμένουν εκτός πλάνων για τον Έλληνα τεχνικό, όπως επίσης και ο Σαβέριο. Εκτός για τακτικούς λόγους έμεινε για ακόμη μία φορά ο Πάβιτσιτς.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Χουτεσιώτης, Montoya, Odubajo, Ferrari, Matarrita, Fabiano Leismann, Brabec, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Pardo, Menendez, Moberg Karlsson, Suleymanov, Loren Moron, Zamora, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ανεβασμένος για την πρωτιά

Οι “ερυθρόλευκοι” “καθάρισαν”  εύκολα κόντρα στην Κηφισιά και πάνε με καλή ψυχολογία στο πρώτο φετινό τους ντέρμπι, χωρίς προβλήματα επίσης.

Ο Ρόμπερτ Μαρτίνεθ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, δεν ανακοίνωσε αποστολή ωστόσο πάνω-κάτω είναι ξεκάθαρα τα πλάνα του για το αποψινό παιχνίδι, πλην κάποιων θέσεων που παίζουν στην ενδεκάδα.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

6η αγωνιστική Super League

ΑΡΗΣ-ΟΦΗ

Γήπεδο: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

20:30, Cosmote Sport 1

Διαιτητής: Μοχάμεντ Αλ Χακίμ (Σουηδία)

Βοηθοί: Φρέντρικ Κλάιβερ (Σουηδία), Μεχμέτ Κουλούμ (Σουηδία)

4ος: Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

VAR: Ρομπ Ντιέπερνικ (Ολλανδία)

Βοηθός VAR: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου)

Προτεινόμενα Άρθρα