Καταγραφή της πραγματικότητας, αυτοκριτική και δεσμεύσεις…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης εμφανίστηκε μετά από καιρό με δημόσια τοποθέτηση και σε ένα χρονικό σημείο που το είχε ανάγκη η ομάδα.

Η γκέλα με τον ΟΦΗ βάρυνε ακόμα περισσότερο το κλίμα στον οργανισμό του ΑΡΗ, με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας να προχωράει σε μία γραπτή τοποθέτηση που χωρίζεται σε τρία μέρη και δεν έγινε τυχαία.

Ο Καρυπίδης κατέγραψε την κατάσταση όπως ακριβώς είναι αυτή τη στιγμή στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Η διαιτησία που εξελίχθηκε σε στοχοποίηση, ως επόμενο βήμα των στημένων υποθέσεων που έπεσαν στο κενό τα προηγούμενα χρόνια.

Η αυτοκριτική του για τα δεδομένα λάθη που έγιναν κυρίως το περασμένο καλοκαίρι, μαζί με τις δεσμεύσεις για την βελτίωση που έχει ανάγκη η ομάδα στην τεχνοκρατική και ποδοσφαιρική της καθημερινότητα, ώστε να αναβαθμίσει τη λειτουργία της.

Αν όχι η καλύτερη, ήταν ίσως από τις καλύτερες και πιο ώριμες τοποθετήσεις του όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΡΗ, με αυτοκριτική, επιμονή στον στόχο του πρωταθλητισμού και δημιουργώντας μία αναμονή μέσα από τις δεσμεύσεις στις οποίες προχώρησε.

Ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” απορρόφησε πολλούς από τους κραδασμούς και τις δικαιολογημένες “φωνές” προς το αγωνιστικό τμήμα, στρέφοντας την προσοχή του κόσμου στην επόμενη μέρα και στη συνέχεια του ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα. Ποδοσφαιρικά, τεχνοκρατικά και όχι μόνο, για τα οποία επίσης θα κριθεί από τον βαθμό της υλοποίησής τους, όπως κρίθηκε για τις δεδομένες δικές του ευθύνες στα λάθη που έγιναν έως τώρα.

Τα αποτελέσματα και οι πράξεις είναι αυτά που θα φέρουν ξανά ηρεμία και ισορροπία στις τάξεις της ομάδας. Μέχρι τότε η ειλικρινής τοποθέτηση του Καρυπίδη ρίχνει τους τόνους και μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στη συνέχεια της ομάδας.

 

Προτεινόμενα Άρθρα