Καταστράφτηκε από ρωσικές ρουκέτες το ξενοδοχείο που θα φιλοξενούσε την Σαχτάρ

Έχουν περάσει 2,5 χρόνια από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία μετά από τη ρωσική εισβολή και οι εχθροπραξίες μεταξύ των δύο χωρών συνεχίζονται, με τον αριθμό των θυμάτων να μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Σε αυτή τη μακάβρια λίστα έφτασε ένα βήμα από το να βρεθεί και η ομάδα της Σαχτάρ, με την τραγωδία που θα είχε μέσα και τους ανθρώπους της διάσημης ουκρανικής ομάδας να αποφεύγεται κατά τύχη.

Όπως έγινε γνωστό, ενόψει του επόμενου αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κρίβμπας, η Σαχτάρ είχε προγραμματίσει να καταλύσει σε ξενοδοχείο στην πόλη Κρίβι Ριχ, με το εν λόγω μέρος να δέχεται όμως επίθεση από ρωσικούς πυραύλους και να καταστρέφεται.Την σοκαριστική αυτή είδηση την κοινοποίησε ο ίδιος ο σύλλογος, με τις ουκρανικές αρχές να αναφέρουν πως οι ρωσικοί πύραλοι δεν προκάλεσαν μόνο την καταστροφή του ξενοδοχείου αλλά σκόρπισαν δυστυχώς το θάνατο, με τον τραγικό απολογισμό να είναι δύο νεκροί, πέντε τραυματίες και δύο αγνοούμενοι.

Πήραν το πρωτάθλημα γυναικών στην Αυστραλία, έχοντας πέντε τρανς αθλήτριες!
Προηγούμενο άρθρο Πήραν το πρωτάθλημα γυναικών στην Αυστραλία, έχοντας πέντε τρανς αθλήτριες!
Επόμενο άρθρο Aρνείται να παραιτηθεί ο Φάμελλος, παρά την απόφαση του Κασσελάκη
Aρνείται να παραιτηθεί ο Φάμελλος, παρά την απόφαση του Κασσελάκη

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News