Κατεπείγουσα καταγγελία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στην UEFA για Σαράκη!

από AllAboutARIS

Η δράση -και μάλιστα σκανδαλώδης- φέρνει την αντίδραση του ΑΡΗ, ο οποίος από χθες έχει βγει στην αντεπίθεση και σήμερα έκανε το επόμενο βήμα ενάντια σε αυτούς που θέλουν να τον βλάψουν!

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημέρωσε ότι προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην UEFA κατά του Βασίλη Σαράκη και των συνεργατών του!

Μεταξύ των λόγων της καταγγελίας:

-Το ασυμβίβαστο που υπάρχει να είναι στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και παράλληλα προϊστάμενος στην επιτροπή αδειοδότησης.

-Επίσης υπάρχει το θέμα της διαρροής του φακέλου σε ΜΜΕ της αρεσκείας της ΕΠΟ, παραβιάζοντας έτσι τη συμφωνία εμπιστευτικότητας.

-Διότι επιχειρείται δολιοφθορά σε βάρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αγνοώντας δέκα σημεία-θέσεις της ΠΑΕ για την υπόθεση Παλαθουέλος και για αυτό πήρε άδεια με ψήφους 4-1. Σημείωση ότι οι τρεις από τις τέσσερις ψήφους, προήλθαν από νομικούς, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου ενώ υπάρχει και μία ψήφος από ορκωτό ελεγκτή.

Ο ΑΡΗΣ καταγγέλει δόλια συμπεριφορά και μη διαφανή συμπεριφορά και μάλιστα με τη μορφή του κατεπείγοντος, ζητώντας εδώ και τώρα την παρέμβαση της UEFA.

Άραγε, είναι σε γνώση της Διεύθυνσης Αδειοδότησης Ομάδων της UEFA αυτή τη ιδιότητα του “υπερασπιστή”, την οποία δεν έχει εγκαταλείψει ο κ. Σαράκης;

Έχει δώσει άδεια η Διεύθυνση Αδειοδότησης Ομάδων της UEFA στον κ. Σαράκη να “αντιδικεί”, σκληρά μάλιστα, στο Δικαστήριο με μία ΠΑΕ για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι η εκτέλεση των συστάσεων/οδηγιών της FIFA και της UEFA, όταν λίγες μέρες μετά θα κληθεί να εισηγηθεί για τον Φάκελο Αδειοδότησης της ίδας ΠΑΕ;

 

Προτεινόμενα Άρθρα