Κερδίζει έδαφος του Μπαζοέρ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ματς με τη Γκόμελ τελείωσε, ο ΑΡΗΣ πέρασε και τυπικά στην επόμενη φάση αλλά… λευκός καπνός δεν βγήκε ακόμα όσον αφορά την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού

Το θέμα φαίνεται ότι μάλλον θα πάρει παράταση κάποια ακόμα 24ωρα, με την ομάδα να ρίχνει το βάρος σε 2-3 συγκεκριμένες περιπτώσεις να αποκλείει και κάτι άλλο ενδιαφέρον που μπορεί να πέσει στο τραπέζι.

Ισως η μοναδική εξέλιξη των τελευταίων ωρών να αφορά τον Ρίχελντι Μπαζοέρ, με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν ότι κερδίζει διαρκώς έδαφος ανάμεσα στις επιλογές των ανθρώπων του ΑΡΗ.

Ο Ολλανδός συγκεντρώνει ένα πακέτο που λίγοι έχουν αυτή τη στιγμή στη λίστα της ομάδας και για αυτό αρέσει όλο και περισσότερο για να ενισχύσει τις θέσεις των στόπερ.

Βέβαια το θέμα δεν εξαρτάται μόνο από τους “κιτρινόμαυρους” αλλά και από το “θέλω” του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είναι αρνητικός αλλά ούτε και απολύτως κατασταλαγμένος όσον αφορά το μέλλον του. Για την ώρα τουλάχιστον…

Το ζήτημα “τρέχει” μαζί με κάποιες ακόμα περιπτώσεις και μένει να φανεί εάν τελικά θα κάτσει κάπου η… μπίλια. Και αν ναι, πού….

Προτεινόμενα Άρθρα