Κηφισιά με τρεις πρώην Κιτρινόμαυρους

Ο ΑΡΗΣ την Κυριακή (1/10, 17:30) υποδέχεται τη νεοφώτιστη Κηφισιά, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο τρεις πρώην Κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σε ό,τι αφορά στους ποδοσφαιριστές, ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος και ο Λούμορ Αγιεγκμπένου, γυρίζουν στη Θεσσαλονίκη ως αντίπαλοι της πρώην ομάδας τους και μάλιστα πιθανότατα αμφότεροι θα βρίσκονται στο βασικό σχήμα της αθηναϊκής ομάδας.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου, στην τεχνική ηγεσία της Κηφισιάς, ο Ανδρέας Σκέντζος, ο οποίος φόρεσε τα Κιτρινόμαυρα ως παίκτης, ενώ υπήρξε μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας, με προπονητή το Νίκο Αναστόπουλο.

Αλεπού βγήκε βόλτα σε παραλία της Θεσσαλονίκης (vid)
Προηγούμενο άρθρο Αλεπού βγήκε βόλτα σε παραλία της Θεσσαλονίκης (vid)
Επόμενο άρθρο Νίκη για την Κ19 του ΑΡΗ, 2-0 την Κηφισιά
Νίκη για την Κ19 του ΑΡΗ, 2-0 την Κηφισιά

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News