Κιέζα: Χάνει τα παιχνίδια της Ιταλίας

από AllAboutARIS

Νέα αναποδιά για τον Φεντερικό Κιέζα, καθώς χάνει τα παιχνίδια της εθνικής Ιταλίας απέναντι σε Αγγλία και Μάλτα για τα προκριματικά του EURO 2024.
Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Γιουβέντους, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς, αγωνίστηκε μόλις 17 λεπτά στη νίκη της ομάδας του επί της Ίντερ στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» με σκορ 1-0, καθώς αποχώρησε με πρόβλημα στο δεξί γόνατο.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Ιταλό διεθνή στο 66′, για να τον αποσύρει στο 83′. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής τη Δευτέρα στο ιατρικό κέντρο των «μπιανκονέρι» δεν έδειξαν κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο προτιμήθηκε ο Κιέζα να μην ακολουθήσει την αποστολή της εθνικής ομάδας προκειμένου να προφυλαχθεί.
Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο πρώην ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο άλλο του γόνατο, το αριστερό, καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστού.
Πλέον μένει να αποσαφηνιστεί εάν ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας Ρομπέρτο Μαντσίνι θα αποφασίσει να καλύψει το κενό που προέκυψε, προχωρώντας σε αντικατάσταση του Κιέζα με άλλον ποδοσφαιριστή ή θα αφήσει τη θέση κενή.
Η «σκουάντρα ατζούρα» κάνει πρεμιέρα στα προκριματικά του EURO 2024 υποδεχόμενη την Πέμπτη 23/03 την Αγγλία στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και την Κυριακή 26/03 πηγαίνει στη γειτονική Μάλτα.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα