Κινήσεις… παντού, αλλά έχει προτεραιότητες

από Νίκος Παπαδόπουλος

“Από το τέρμα μέχρι και την επίθεση θα γίνουν προσθήκες” έλεγε ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, προϊδεάζοντας τον κόσμο για τις πολλές αλλαγές που θα γίνουν στο 1/3 της ομάδας.

Η κατάσταση στο ρόστερ δημιουργεί όντως ανάγκη για ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, με τον ΑΡΗ να κοιτάει… παντού αλλά δίνοντας παράλληλα προτεραιότητα  σε συγκεκριμένες θέσεις. Και συγκεκριμένα σε αυτές από τη μέση και μπροστά.

Από τα χαφ ως την επίθεση υπάρχει σίγουρα ο Νταρίντα, ο Μάνου, ο Ματέο και ο Χριστοδουλόπουλος. Ο Γκρέι έχει συμβόλαιο όπως επίσης υπάρχει και ο Πάλμα που όμως είναι αρκετά πιθανό να πωληθεί.

Οι “κόφτες” και ο Ρουπ που του λύνει τα χέρια

Με την αποχώρηση του Ετέμπο, τον Νταμπό εκτός ομάδος και τον Ντουκουρέ να αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση, ο ΑΡΗΣ χρειάζεται σίγουρα δύο “6άρια” για τα χαφ… και βλέπει.

Εφόσον μείνει ο Ρουπ καλύπτεται ένα σημαντικό κενό στο 4-3-3, δημιουργώντας παράλληλα πληρότητα στα “οκταροδέκαρα” για το 4-2-3-1. Και πάμε λίγο πιο μπροστά.

Αδειάζει στα εξτρέμ. “καίγεται”… πάλι για φορ

Ο ΑΡΗΣ έχει βγει ήδη στην αγορά για εξτρέμ και μιλάει με κάποιες περιπτώσεις από το εξωτερικό, με στόχο να αποκτήσει τουλάχιστον δύο παίκτες. Υπάρχει άλλωστε το κενό του Μαντσίνι που δεν καλύφθηκε ουσιαστικά, όπως και οι διαφαινόμενες αποχωρήσεις των Ιτούρμπε και Καμάτσο εάν δεν γίνει κάποια μεγάλη έκπληξη. Εαν φύγει και ο Πάλμα, το rebuilding στα “φτερά” θα είναι μεγαλύτερο.

Φυσικά για ακόμη ένα καλοκαίρι ο ΑΡΗΣ… καίγεται για φορ. Ο Καμαρά αποτελεί παρελθόν, ο Γκρέι είναι στο “ναι μεν αλλά” και η ομάδα θέλει να κάνει μία πολύ προσεκτική επιλογή, πιθανότατα και δύο εάν ο Τζαμαϊκανός αποχωρήσει τελικά από την ομάδα.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X