Κινήσεις ποιότητας και… βάθους

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από τον φετινό ΑΡΗ έφυγαν αρκετοί, ήρθαν κάμποσοι και… έπεται συνέχεια στις αφίξεις το επόμενο διάστημα, χωρίς να διαφαίνονται άλλες αποχωρήσεις αυτή τη στιγμή στον ορίζοντα. Για την ώρα τουλάχιστον.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης και οι συνεργάτες του βγήκαν στη μεταγραφική αγορά με πρωταρχικό στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ, έχοντας αρχικά σε πρώτο πλάνο την εφικτή υπέρβαση της πρόκρισης στους ομίλους του Europa Conference League. Οι κινήσεις της ομάδας όμως επηρεάζονται και από ακόμη έναν σημαντικό παράγοντα.

Ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ο ΑΡΗΣ… παραέχει ήδη επιλογές και αυτές είναι πιθανό να αυξηθούν με την έλευση του Μάνου Γκαρθία. Και εδώ μπαίνει ο στόχος του βάθους που θέλει η ομάδα να δώσει στο ρόστερ της.

Εφόσον οι “κιτρινόμαυροι” φτάσουν μέχρι τους ομίλους, θα κληθούν να διαχειριστούν τρεις διοργανώσεις και με ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα μέχρι τη διακοπή του Νοεμβρίου για το Μουντιάλ.

Ο λόγος αυτός αναγκάζει τον ΑΡΗ να συνδυάσει βάθος και ποιότητα στο έμψυχο δυναμικό του,  ώστε να ανταποκριθεί σε εντός και εκτός συνόρων, χωρίς φυσικά να κλείνει την πόρτα σε κάποια καλή πρόταση που μπορεί να έρθει για ποδοσφαιριστή της ομάδας. Για την ώρα πάντως δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα και ειδικά σε αυτή τη φάση που κρίνεται ένας πολύ μεγάλος στόχος της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα