Κι άλλος μνηστήρας για Ρικέλμε-Καμέγιο

από AllAboutARIS

Ο Ροντρίγκο Ρικέλμε, κατά κύριο λόγο και ο Σέρχιο Καμέγιο κατά δεύτερο, είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μαδρίτης που απασχολούν τον ΑΡΗ. Φαίνεται όμως ότι το ίδιο συμβαίνει και με διάφορες ισπανικές ομάδες.

Σήμερα είναι η Μαγιόρκα που μπαίνει στη… σειρά. Όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται δημοσίευμα στην Ισπανία. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα okdiario.com αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως…: «Η Μαγιόρκα μπαίνει στην ουρά για τους Ρικέλμε και Καμέγιο», προσθέτοντας ότι: «Και οι δύο παίκτες ταιριάζουν στη Μαγιόρκα σαν… κουτί. Ο Καμέγιο θα ήταν ο ιδανικός συμπληρωματικός επιθετικός για να παίξει δίπλα σε έναν σέντερ φορ κορυφής, όπως ο Μουρίκι, ενώ ο Ρικέλμε θα πάρει στο γήπεδο τη θέση του Κούμπο που αποχωρεί».

Σε ένα άλλο σημείο του ρεπορτάζ πάντως τονίζεται πως: «Το πρόβλημα για τους «κόκκινους» είναι ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και για τους δύο παίκτες αφού υπάρχουν αρκετές ομάδες που τους θέλουν και ανάμεσά τους η Ράγιο πιέζει πολύ και τους προσφέρει τη δυνατότητα να μην μετακινηθούν από τη Μαδρίτη. Η τελική απόφαση, σε κάθε περίπτωση, θα ληφθεί μετά την προετοιμασία και η Μαγιόρκα έχει κάνει γνωστό ότι είναι ο πρώτος ενδιαφερόμενος».

Προτεινόμενα Άρθρα