Κι όμως η Παρί θέλει να κρατήσει τον Μέσι

από AllAboutARIS

Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει σχετικά με τον Μέσι και το σενάριο να συνεχίσει στο Παρίσι αρχίζει κερδίζει πόντους. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι Times, με το βρετανικό έντυπο να τονίζει πως -παρά τις πρόσφατες αντιπαραθέσεις με το ταξίδι του Αργεντινού στη Σαουδική Αραβία- η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να διατηρήσει τον «ψύλλο», με μια νέα ελκυστική προσφορά.

Επιπλέον, το CBS Sport, μάλιστα, αποκάλυψε νέες πληροφορίες που θα μπορούσαν κάλλιστα να οδηγήσουν προς την κατεύθυνση ενός νέου συμβολαίου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Τα ΜΜΕ αναφέρουν συγκεκριμένα ότι η πιο πιθανή επιλογή σήμερα είναι να δούμε τον Μέσι να παραμένει  στην Ευρώπη για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν, κάτι που αυτόματα καταργεί την αμερικανική και τη σαουδαραβική περίπτωση.

Ο Μέσι εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι σε επίπεδο για να παίξει στην Ευρώπη και θέλει να συνεχίσει να αποδεικνύει ότι είναι ο καλύτερος στις πιο διάσημες διοργανώσεις της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά λίγοι σύλλογοι θα μπορέσουν να του προσφέρουν ένα ευρωπαϊκό εγχείρημα τόσο φιλόδοξο όσο η Παρί Σεν Ζερμέν.

Προτεινόμενα Άρθρα