Κλάτενμπεργκ: “Η Λίβερπουλ ευελπιστεί ότι ο Τουρπέν δεν θα την πατήσει από κάποιο θεατρινισμό της Ρεάλ”

από AllAboutARIS

Με τον διαιτητή του σημερινού τελικού του Champions League, Κλεμάν Τουρπέν, καταπιάστηκε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στην στήλη του στην αγγλική εφημερίδα «Daily Mail».

Εκεί όπου, ο νυν αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ σχολίασε μάλλον δηκτικά τον ορισμό του Γάλλου ρέφερι από την UEFA, κάνοντας… περιβόλι την καρδιά των φίλων της Λίβερπουλ και αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την Ρεάλ Μαδρίτης!

«Αν η Λίβερπουλ φύγει από τον τελικό με το αίσθημα ότι την έκλεψε ο διαιτητής, μπορείτε να φανταστείτε τα σχόλια. «Τουλάχιστον ο… Τουρπέν φορούσε μάσκα». Αλλά ελπίζουμε ότι ο Γάλλος δεν θα έχει τέτοια προβλήματα. Δεν είναι ο πιο δημοφιλής μεταξύ των Γάλλων οπαδών.

Αλλά η UEFA θεωρεί τον Τουρπέν έναν από τους καλύτερους στην Ευρώπη – εξ’ ου και η επιλογή να διευθύνει τον τελικό του Europa League μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ την περασμένη σεζόν. Αυτό δεν τελείωσε καλά για τους Άγγλους.

Ομοίως ήταν τέταρτος διαιτητής για τον τελικό του 2018 μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης και ξέρουμε πώς τελείωσε αυτό. Η Λίβερπουλ θα ελπίζει ότι ο Τουρπέν δεν θα την πατήσει από κάποιον θεατρινισμό της Ρεάλ το Σάββατο. Θα πρέπει να επιβλέπει έναν καλό τελικό», αναφέρει μεταξύ άλλων στο άρθρο του ο Κλάτενμπεργκ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X