Κλείνει με νέα νίκη και πληρωμή το 2023 ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Ο Άρης στοχεύει σε άλλο ένα «τρίποντο» αυτή τη φορά απέναντι στη Λαμία (17:00) για την 15η στροφή της Super League!

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε με τη νίκη επί του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-0) και στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι θέλει νέο «τρίποντο» για να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τις ομάδες που ακολουθούν αλλά και για να μπορέσει να κοιτάξει ψηλότερα.

Οι 5οι της κατάταξης Θεσσαλονικείς (23 βαθμοί) με τη νίκη επί των Κρητικών μπήκαν με το δεξί στον δεύτερο γύρο της κανονικής περιόδου και στοχεύουν στη συνέχιση του καλού σερί με την 3η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη, επιβεβαιώνοντας πως το «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι μεγάλο όπλο, εκεί όπου μεταξύ άλλων έχουν υποτάξει τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα αναζητούν ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στη Φθιώτιδα (1-0) από την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου που καταγράφει πολύ καλή πορεία (16 βαθμοί), διεκδικώντας την είσοδο στην προνομιούχο εξάδα αλλά αγνοεί τη  νίκη στους 6 τελευταίους αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο (0-1-5).

Ο Άρης γνωρίζει καλά πως «κλειδί» για τις νίκες είναι το μηδέν στην άμυνα, καθώς στα 6/7 «τρίποντα» που έχει πάρει στο πρωτάθλημα έχει διατηρήσει ανέπαφη εστία. Η νίκη των «κίτρινων» χωρίς να δεχθούν γκολ προσφέρεται σε απόδοση 2.25.

Η αναμέτρηση με τη Λαμία αποτελεί ευκαιρία για τον Λορέν Μορόν να επανέλθει στα γκολ, αλλά και στην κορυφή των σκόρερς της Super League, όπου προς το παρόν συγκατοικεί με τον Ελ Καμπί (7 γκολ έκαστος). 

Δύο ματς μακριά από τα γκολ είναι πολλά για τον Ισπανό επιθετικό που είναι η αιχμή του δόρατος για την ομάδα του Μάντζιου και η επιστροφή του στα γκολ είναι σε απόδοση 2.60.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Προτεινόμενα Άρθρα