Κομβική επιστροφή στη δράση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η διακοπή τελείωσε. Ο ΑΡΗΣ μέτρησε λάθη, επιστροφές και τώρα επιστρέφει για να… σβήσει σταδιακά τους “πεταμένους” βαθμούς των πρώτων πέντε αγωνιστικών.

Η επάνοδος της ομάδας στα επίσημα παιχνίδια συνδυάζεται με την “επίσκεψη” της στη Λαμία, όπου στις 19:30 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, Cosmote Sport 1) φιλοξενείται από την ομώνυμη ομάδα για την 6η αγωνιστική της Super League.

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι το ξεκάθαρο φαβορί αλλά βαδίζουν σε ένα πολύ λεπτό σχοινί, αφού με νίκη ηρεμούν και με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα… γυρίσουν στο βράδυ της 2ης Οκτωβρίου. Δηλαδή στο βαρύ κλίμα που επικρατούσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει μία Λαμία με επιστροφές και καλή ψυχολογία, πανηγυρίζοντας μέσα στην έδρα του Ιωνικού την πρώτη της νίκη πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

ΑΡΗΣ: Απουσίες… πειθαρχίας

Μέχρι και την Παρασκευή, όλα έδειχναν ότι για πρώτη φορά φέτος ο ΑΡΗΣ θα ήταν πλήρης σε αγώνα πρωταθλήματος. Το πειθαρχικό παράπτωμα των Μπεναλουάν και Σάσα, όμως, δημιούργησε αυτόματα δύο απουσίες για τον Άκη Μάντζιο.

Εκείνη του Βραζιλιάνου είναι η πιο… χτυπητή, με τον Ντουάρτε να παίρνει τη θέση του στην αποστολή.

Ακόμα και έτσι πάντως, οι μαζικές επιστροφές των τραυματιών είναι παραπάνω από αισθητές. Γκάμα, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Ιτούρμπε και Φαμπιάνο είναι πάλι ετοιμοπόλεμοι και αυξάνουν σημαντικά τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Fabiano Leismann, Brabec, Mancini, Ndiaye, Bertoglio, Jeggo, Matilla, Sundgren, Hajrovic, Lumor Agbenyenu, Ganea, Duarte, Δεληζήσης, Μάνος.

Λαμία: Μετράει επιστροφές ο Γρηγορίου

Η διακοπή δεν ευεργέτησε μόνο τον ΑΡΗ από πλευράς επιστροφών αλλά και τη Λαμία. Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης και Τζανδάρης είναι ξανά διαθέσιμοι και έτσι η μοναδική απουσία είναι αυτή του Τζανετόπουλου.

H αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου,Αραμπούλι, Μανούσος,
Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.

Η «ταυτότητα» του αγώνα

6η αγωνιστική Super League

Λαμία-ΑΡΗΣ

Γήπεδο: «ΔΑΚ Λαμίας»

19:30, Cosmote Sport

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Βοηθοί:  Σακκάς (Θεσσαλίας), Μαυρουδής (Ηρακλείου)

4ος: 4ος: Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X