«Κοντά στην ανανέωση με τη Λάτσιο ο Μανδάς»

από AllAboutARIS

Ο Χρήστος Μανδάς το καλοκαίρι του 2023 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή στη Λάτσιο. Ο τραυματισμός του Προβεντέλ έκανε τον Έλληνα τερματοφύλακα να πάρει θέση βασικού στην ιταλική ομάδα, με την οποία μέτρησε 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε έξι από αυτές μάλιστα κράτησε ανέπαφη την εστία του. Ως αποτέλεσμα αυτού ο 23χρονος κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Λάτσιο, οι οποίοι θέλουν να του δώσουν νέο συμβόλαιο. Όπως αναφέρει η Corriere dello Sport η διοίκηση της ομάδας της Ρώμης έχουν αρχίσει να σκέφτονται να ανανεώσουν τον Μανδά για τα επόμενα πέντε χρόνια. Δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο, σε περίπτωση που ο πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ αποδεχθεί την πρόταση αυτή, τότε οι αποδοχές του θα φτάσουν στις 800.000 ευρώ τον χρόνο συν τα μπόνους. Τη φετινή σεζόν ο Έλληνας διεθνής έχει μόλις μία συμμετοχή, στο Europa League απέναντι στη Νις την οποία η Λάτσιο είχε νικήσει με 4-1.

Το καλοκαίρι που πέρασε υπενθυμίζεται ότι ο Μανδάς είχε γίνει πόλος έλξης ομάδων από την Ιταλία και την Αγγλία. Συγκεκριμένα, είχε συνδεθεί με τη Γουλβς αλλά και την Ίντερ μεταξύ άλλων, ωστόσο έμεινε στη Λάτσιο η οποία του δίνει νέο συμβόλαιο.

Πηγή: sportal.gr

Προτεινόμενα Άρθρα