Κουάισον: «Ήρθα για να σκοράρω, αυτή είναι η δουλειά μου» (vid)

από AllAboutARIS

Ο Ρόμπιν Κουάισον βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΑΡΗ και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως ήρθε για να σκοράρει.

Ο Σουηδός άσος είπε: «Ξέρω πως πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα, είδα τον χθεσινό αγώνα που κερδίσαμε, ήταν εξαιρετική εμφάνιση».

Για την παράδοση του ΑΡΗ με τους Σουηδούς ποδοσφαιριστές είπε: «Ξέρω πως έχουν αγωνιστεί στον ΑΡΗ αρκετοί Σουηδοί, έχω μιλήσει με τον Σούντγκρεν τον οποίο γνωρίζω αρκετά χρόνια και μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα, την πόλη, τους φιλάθλους».

Για τις ικανότητες του στο γήπεδο τόνισε: «Είμαι επιθετικός παίκτης και μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο» ενώ τόνισε επίσης: «Έχω ξανάρθει στην Θεσσαλονίκη παλιότερα για ένα τουρνουά όταν ήμουν νεαρός».

Στην συνέχεια είπε: «Ήρθα για να σκοράρω, αυτή είναι η δουλειά μου. Αν σκοράρω όλοι θα είναι χαρούμενο, αν δεν σκοράρω τότε όχι. Είμαι συνηθισμένος σε αυτό, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Θέλω λίγες προπονήσεις, είναι αρκετός ο καιρός που έχω να παίξω επίσημο αγώνα αλλά με την βοήθεια του προπονητή και των συμπαικτών μου, σύντομα θα είμαι έτοιμος».

 

 

 

 

Προτεινόμενα Άρθρα