Κουέστα: «Οικογένειά μου ο ΑΡΗΣ»

από AllAboutARIS

Ο Χουλιάν Κουέστα ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της χθεσινής εκδήλωσης του Τομέα Ιστορίας ΑΡΗ. Τιμήθηκε για την προσφορά του στην ομάδα, ενώ πλέον ετοιμάζεται να γίνει… 200άρης σε συμμετοχές.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Ισπανός γκολκίπερ μίλησε στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον ΑΡΗ: «Καταρχάς είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ κοντά σε ανθρώπους με σπουδαία πορεία στον σύλλογο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Νιώθω όμως ένας από αυτούς γιατί ο ΑΡΗΣ είναι η οικογένειά μου. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο το συναίσθημα να νιώθεις την ομάδα σαν στο σπίτι σου, την οικογένειά σου. Προφανώς αυξάνονται οι ευθύνες αλλά το συναίσθημα είναι πραγματικά ξεχωριστό».

Για το ότι πλησιάζει στις 200 συμμετοχές: «Απίστευτο. Όταν έφθασα στη Θεσσαλονίκη για τον ΑΡΗ ήταν αδύνατο να υποθέσω ότι θα φτάναμε εδώ. Ακόμη μία συμμετοχή και φτάσαμε τις διακόσιες. Ο ΑΡΗΣ είναι η οικογένειά μου κι ελπίζω ότι θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο».

Για την φετινή σεζόν: «Η ομάδα απέκτησε μεγαλύτερο βάθος υπό την έννοια ότι πίσω από τους έντεκα που ξεκινάνε ένα παιχνίδι υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι τόσοι οι οποίοι μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Παραμένουμε μια καινούργια ομάδα η οποία θα προοδεύει μέρα με τη μέρα και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να πετύχουμε πολλά πράγματα»,

Προτεινόμενα Άρθρα