Κουέστα στο AllAboutARIS: “Σαν… τελικός στο Αγρίνιο – Πάμε για την πρόκριση” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η γκέλα στους “Ζωσιμάδες” έχει μπει ήδη στο “αρχείο” για τον ΑΡΗ. Ένας ματς που πριν καν γίνει ακόμα ήταν στη σκιά του Κυπέλλου και της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ οι “κιτρινόμαυροι” είδαν μπροστά τους μία “χρυσή” ευκαιρία και θέλουν να το πάνε ως το τέλος, όπως τόνισε και ο Χουλιάν Κουέστα.

Ο αρχηγός του ΑΡΗ είναι από τους λίγους που αντιλαμβάνονται την ευκαιρία φέτος, όπως και τη δίψα σε όλο το κλαμπ για τη διάκριση στο Κύπελλο μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες.

“Είμαι εδώ πέντε χρόνια. Είναι ένα όνειρο για όλους μας. Φέτος είναι πιο εύκολος ο δρόμος προς τον τελικό αλλά προχωράμε βήμα-βήμα. Θα προετοιμαστούμε στα Γιάννενα και μετά θα πάμε εκεί, έτοιμοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι σαν τελικό“, δήλωσε ο Ισπανός στο AllAboutARIS, συνεχίζοντας όσον αφορά τον στόχο του ΑΡΗ στο αυριανό παιχνίδι.

“Η νίκη. Πάμε για τη νίκη. Οπότε παίζουμε, θέλουμε να κερδίζουμε. Συνολικά θα είμαστε τρεις μέρες στα Γιάννενα, οπότε έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι”.

Πριν από το ματς Κυπέλλου ο Κουέστα αναφέρθηκε και στην ισοπαλία με τον ΠΑΣ… “Δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε. Έπαιξαν καλά, τη στιγμή που εμείς ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες εν όψει Κυπέλλου. Θέλαμε τη νίκη και τώρα σκεφτόμαστε μόνο το Κύπελλο, το οποίο είναι πιο σημαντικό για εμάς”

Τέλος ο Κουέστα έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΑΡΗ… “Είμαστε έτοιμοι. Ολοι θέλουμε το Κύπελλο, εμείς και ο κόσμος. Είναι μία ξεχωριστή στιγμή για το κλαμπ. Είναι σαν τελικός. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και τον τελικό”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα