Κουέστα, Σιαμπάνης και η απόφαση για το ντέρμπι

Η ΑΕΚ μπαίνει σε πρώτο πλάνο για τον ΑΡΗ από σήμερα και έχει μπροστά του κάτι παραπάνω από 24 ώρες ώστε να προετοιμαστεί για το ντέρμπι της ερχόμενης Τετάρτης (31/01).

Η ενδεκάδα είναι ένα ζήτημα και κατά πόσο ο Άκης Μάντζιος θα αλλάξει την ομάδα που απέδωσε ικανοποιητικά στο Αγρίνιο. Ένα πλαίσιο πιθανών αλλαγών, στο οποίο ίσως συμπεριληφθεί και η θέση του τερματοφύλακα.

Ο Μάριος Σιαμπάνης ανταποκρίθηκε και χθες με 1-2 σημαντικές επεμβάσεις, τη στιγμή που πλησιάζει και η επιστροφή του Χουλιάν Κουέστα.

Ο Ισπανός αισθάνεται καλύτερα έπειτα από δέκα ημέρες που τραυματίστηκε και πλέον η τελική απόφαση πέφτει στον Μάντζιο. Δηλαδή εάν θα διατηρήσει τον Σιαμπάνη με τον ρυθμό που διαθέτει ή αν θα επαναφέρει έναν πιο έμπειρο παίκτη όπως τον Κουέστα.

Έχει να δώσει κάτι ακόμα…
Προηγούμενο άρθρο Έχει να δώσει κάτι ακόμα…
Επόμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια στο σπίτι εμπλεκόμενων με την υπόθεση βιασμού (vid)
Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια στο σπίτι εμπλεκόμενων με την υπόθεση βιασμού (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News