Κούμαν: «Ο Λαπόρτα μου είπε ότι ο Μέσι μένει κι έφυγε το επόμενο βράδυ»

από AllAboutARIS

Η κόντρα Κούμαν – Λαπόρτα συνεχίζεται, με τον Ολλανδό να μην ξεχνά την αντιμετώπιση που δέχθηκε από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα κατά την κοινή τους θητεία στη Βαρκελώνη και να αφήνει «αιχμές» με αφορμή την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι.

Ερωτηθείς πάνω στο ζήτημα ο Ολλανδός… εξέθεσε τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, καθώς αποκάλυψε πως ενώ ο Λαπόρτα του είχε διαβεβαιώσει πως ο Αργεντινός θα μείνει στην ομάδα, την αμέσως επόμενη μέρα είχε μια πολύ διαφορετική απάντηση…

«Ο Λαπόρτα κου είπε ”Αύριο έχουμε τη συνάντηση με τον Μέσι και τον πατέρα του, υπογράφουμε και μένει”. Την επόμενη μέρα ο Λαπόρτα μου τηλεφώνησε για να μου πει ”το βλέπω περίπλοκο”. Και το βράδυ έφυγε. Ο Μέσι είναι η Μπαρτσελόνα, δεν του άξιζε να φύγει έτσι. Στην αρχή ήταν περίπλοκο να είμαι προπονητής του, αλλά στο τέλος της πρώτης μου σεζόν ήταν πολύ χαρούμενος στην ομάδα. Έβλεπε όλους τους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες να έρχονται κι αυτό τον έκανε χαρούμενο».

Παράλληλα ο πρώην τεχνικός της Μπάρτσα, που την οδήγησε στην κατάκτηση του Copa Del Rey το 2021, υπερασπίστηκε τη δουλειά του στη Βαρκελώνη αλλά και το ποδόσφαιρο που παρουσίασε κατά την περίοδο που βρισκόταν στα ηνία.

«Είναι περίπλοκο γιατί η Μπάρτσα πάντα θέλει να κυριαρχεί. Έχω δει τα τελευταία παιχνίδια τους κι όταν χρειάζεται να αμυνθούν, το κάνουν πολύ καλά. Έχουν καταλάβει ότι όταν ο αντίπαλος κυριαρχεί, πρέπει να αμυνθείς. Αλλά οι οπαδοί το θεωρούν περίεργο. Θεωρούν ότι η άμυνα δεν είναι κάτι φυσιολογικό, νομίζουν ότι πάντα πρέπει να παίζεις όμορφα.

Μου ασκήθηκε κριτική επειδή έπαιζα με τρεις στην άμυνα, αλλά πιστέψτε με, ένα τέτοιο σύστημα μπορεί να είναι πιο επιθετικό από άλλα. Η Μπαρτσελόνα ζει πολύ στο παρελθόν και υπάρχουν διάφοροι τρόποι να παίξεις. Εξαρτάται από τους παίκτες που έχεις» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X