Κρίσιμα 24ωρα για στόπερ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού έχει πέσει το βάρος στον ΑΡΗ όλες αυτές τις μέρες, με την προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας να έχει μπει στην φάση της κορύφωσής της.

Με τον τραυματισμό του Γιάκουμπ Μπράμπετς ως δεδομένο, κρίνεται επιτακτική η ανάγκη για την ενίσχυση στα στόπερ και με συγκεκριμένα κριτήρια.

Το πρώτο είναι… ο χρόνος και ότι οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν ιδανικά να κλείσουν έναν παίκτη το αργότερο μέχρι αύριο, ώστε ως την Τετάρτη να αποτελέσει τη μία από τις δύο αλλαγές που δικαιούνται στην ευρωπαϊκή λίστα. Μία διαδικασία που δεν είναι τόσο εύκολη αλλά ούτε και ανέφικτη.

Το δεύτερο σημαντικό δεδομένο είναι η κατάσταση του παίκτη που θα έρθει, με τους “κιτρινόμαυρους” να αναζητούν μία όσο το δυνατόν πιο έτοιμη επιλογή. Κάτι δηλαδή σαν τον Μορόν, τον Ζουλ ή τον Κάλρσον, οι οποίοι είτε ήρθαν από προετοιμασίες ομάδες είτε από αγωνιστικό ρυθμό.

Η περίπτωση του Ρόουζ παραμένει στο “κάδρο”, μαζί με 1-2 ακόμα περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στην Αλκμήνης τα τελευταία 24ωρα και μένει να φανεί πού θα κάτσει η… μπίλια.

Προτεινόμενα Άρθρα