Κρατάει την εμφάνιση, focus στην ουσία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Είναι από τις ήττες που αδικούν όσο δεν πάει μία ομάδα και στην προκειμένη περίπτωση τον ΑΡΗ.

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση του “Καραϊσκάκης”, οι “κιτιρνόμαυροι” όχι μόνο βρήκαν αντίδραση αλλά “έσβησαν” τον Παναθηναϊκό που απλά στάθηκε τυχερός και εκμεταλλεύτηκε δύο λάθη για να φύγει με τη νίκη από το “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο ΑΡΗΣ εμφανίστηκε άριστα διαβασμένος. Πήρε το κέντρο από τον Παναθηναϊκό, έκλεισε τους χώρους και την ίδια στιγμή μπροστά δημιουργούσε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Ηταν μάλιστα η ομάδα με την περισσότερη κατοχή από το 30′ ως το 45′ με 52%, έχοντας το ίδιο ποσοστό και καθ’ ολη τη διάρκεια του δεύτερου μέρους.

Ο ΑΡΗΣ κατάφερε επιθετικά να παρουσιάσει πράγματα τόσο στο παιχνίδι χώρου όσο και απέναντι σε οργανωμένη άμυνα, βγάζοντας ξανά στην επιφάνεια βελτιωμένα κομμάτια του παιχνιδιού του μέσα από την καλύτερη εικόνα που είχε συγκριτικά με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η εμφάνιση και η αντίδραση είναι αυτά που κρατάει ο ΑΡΗΣ από το χθεσινό παιχνίδι. Την ίδια στιγμή όμως απογοητεύεται ακόμα περισσότερο που δεν πήρε τη νίκη κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Η ουσία έλειψε από τους “κιτρινόμαυρους” και σε αυτήν κάνουν focus από εδώ και πέρα εν όψει των δύο αγώνων με την ΑΕΚ, επιδιώκοντας να βάλουν τέλος στο σερί των δύο ηττών από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Προτεινόμενα Άρθρα