Κριστιάνο Ρονάλντο: Έτοιμος να καταθέσει εναντίον της Γιουβέντους

από AllAboutARIS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περιμένει ενημέρωση από την Εισαγγελία του Τορίνο για να καταθέσει για την εισαγγελική έρευνα υπό την ονομασία Prisma.
Οι εισαγγελείς στο Πιεμόντε (έτσι ονομάζεται η περιφέρεια με πρωτεύουσα το Τορίνο), εξετάζουν εξωνυχιστικά τις – κατά τα φαινόμενα – οικονομικές παρατυπίες της Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια, την οποία κατηγορούν πως «πείραξε» τα νούμερα όσον αφορά τα έσοδά της και τις ύποπτες πληρωμές των παικτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Σύμφωνα με το tuttomercatoweb.com, στην υπόθεση εμπλέκεται και το όνομα του Κριστιάνο. Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε έγγραφο το οποίο βγήκε στην επιφάνεια και δείχνει πως υπόσχεται να καταβληθούν οι ανεσταλμένοι μισθοί στον Πορτογάλο, με υπογραφή όμως του τότε αθλητικού διευθυντή, Φάμπιο Παρατίτσι και όχι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το θέμα είναι, πως ο Πορτογάλος δεν έλαβε ποτέ αυτά τα 19 εκατομμύρια που αναφέρονται στο έγγραφο αυτό και σίγουρα τα θέλει πίσω. Είναι διατεθειμένος να καταθέσει, και περιμένει την Εισαγγελία να επικοινωνήσει μαζί του.

Από τη Γιουβέντους απαντούν πως δεν ο Ρονάλντο δεν εργάζεται πλέον για αυτούς και αφού η συνεργασία τους δεν εληξε ένδοξα, έχει κάθε δικαίωμα να καταθέσει εναντίον τους.

Είναι πολύ πιθανό, η κατάθεσή του να γίνει και εξ΄ αποστάσεως μέσω επιστολών, χωρίς να χρειαστεί να μεταβεί στην Ιταλία. Ο Ρονάλντο απαιτεί πληρωμές ύψους 28 εκατομμυρίων ευρώ. Τα 19 που του οφείλονται, συν άλλα τόσα για νομικές αμοιβές και προμήθειες.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X