Κρούση ΑΕΚ για Οντουμπάζιο, ζητάει Φερνάντες και Ζίνι ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μόουζες Οντουμπάζιο φαίνεται ότι παίρνει σάρκα και οστά τις τελευταίες μέρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ένωση έκανε κρούση για τον Άγγλο δεξιό μπακ, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Ματίας Αλμέιδα για να πλαισιώσει τον Λάζαρο Ρότα στα δεξιά της αμυντικής γραμμής του.

Ο ΑΡΗΣ δεν είναι αρνητικός, με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2025, έχοντας βάλει στο μάτι τους Πάολο Φερνάντες και τον Ζίνι. Τόσο ο Πορτογάλος όσο και ο Ανγκολέζος δεν φαίνεται να βρίσκονται στα πλάνα του Αλμέιδα, παρότι ακολούθησαν κανονικά την προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ είναι διατεθημένη να παραχωρήσει τους δύο ποδοσφαιριστές με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ένα ενδεχόμενο στο οποίο δεν είναι αρνητικός ούτε ο ΑΡΗΣ καθώς έτσι θα καλύψει τόσο τη μία από τις δύο κινήσεις στα εξτρέμ όσο και το κενό στην κορυφή της επίθεσης μετά την αποχώρηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει βέβαια το ύψος της ρήτρας αγοράς που θα μπει για τον καθένα και κατά πόσο θα είναι εφικτό να την καλύψει.

Με την επιστροφή της ΑΕΚ από την Ολλανδία δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις και και οι δύο πλευρές να μπουν σε ουσιαστικές επαφές για τον Οντουμπάζιο και τα ανταλλάγματα που θα ζητήσει ο ΑΡΗΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα