Κρόος για το χέρι του Κουκουρέγια στο Euro: “Λάθος μου που εμπιστεύτηκα τον διαιτητή” (vid)

από AllAboutARIS

Ο αγώνας μεταξύ της Ισπανίας και της Γερμανίας στον προημιτελικό του Euro αποτέλεσε έναν από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της διοργάνωσης, ωστόσο αρκετή πόλωση στον φίλαθλο κόσμο προκάλεσε η αμφιλεγόμενη φάση με πρωταγωνιστή τον Μαρκ Κουκουρέγια, ο οποίος έκανε χέρι εντός της περιοχής δίχως όμως ο διαιτητής να καταλογίζει πέναλτι, γεγονός που προκάλεσε σε δεύτερο χρόνο την ενόχληση του Τόνι Κρόος.

Ο Γερμανός παλαίμαχος πλέον μέσος αποκάλυψε λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του Euro τις σκέψεις του αναφορικά με την απόφαση του διαιτητή, υποστηρίζοντας μάλιστα πως ενώ αρχικά έδειξε εμπιστοσύνη σε αυτή, στη συνέχεια ένιωσε προδομένος παρατηρώντας σε επανάληψη αργότερα μόνος του την φάση.

Ο ίδιος δήλωσε: “Κρατιόμουν μέχρι σήμερα…” είπε χαμογελώντας. “Δεν το είδα καθόλου, δεν ήμουν σε θέση να δω ότι ήταν ένα σχετικά ξεκάθαρο χέρι, οπότε δεν ήμουν θυμωμένος με τον διαιτητή εκείνη τη στιγμή. Φυσικά, έδωσα προσοχή στον διαιτητή στη συνέχεια. Νόμιζε ότι δεν χρειαζόταν καν να το κοιτάξω. Θύμωσα μόνο όταν το είδα εκ των υστέρων, οπότε… (ο Κρόος σταμάτησε και πήρε μια βαθιά ανάσα)… ας το αφήσουμε έτσι”.

 

 

Ο Κρόος παραδέχτηκε στη συνέχεια πως έπρεπε να παρέμβει. “Στον αγωνιστικό χώρο ήταν λάθος μου να τον εμπιστευτώ. Νομίζω ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να το είχα κοιτάξει. Αλλά νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι ήξερα ότι αν το κοιτούσα, έπρεπε να το δώσω. Οι ίδιοι οι διαιτητές δεν γνωρίζουν 100% ποια είναι η ερμηνεία. Στο τέλος, το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να την αποδεχτούμε”, κατέληξε ο πρώην αστέρας της Ρεάλ.

Προτεινόμενα Άρθρα