Κόβει τα δώρα και πληρώνει ο ΑΡΗΣ!

από AllAboutARIS

Αποστολή στους Ζωσιμάδες για τον Άρη που αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00) για την επιστροφή στα «τρίποντα»!

Έτοιμος για άλλη μία αποστολή εκτός έδρας είναι ο Άρης, ο οποίος φιλοξενείται από τον ΠΑΣ και στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη ώστε να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες του και να στραφεί με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου συνεχίζει την κούρσα με φόντο την ευρωπαϊκή έξοδο παίζοντας σε… διπλό ταμπλό, έχοντας τη δυνατότητα να διεκδικήσει το εισιτήριο τόσο μέσω του πρωταθλήματος, όσο και μέσω του κυπέλλου.

Στο κύπελλο έχει μπροστά τη μεγάλη πρόκληση των ημιτελικών με τον Παναιτωλικό, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται την επόμενη εβδομάδα (13/2) στο Αγρίνιο ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για την επιστροφή στον τελικό του θεσμού μετά το 2010.

Ωστόσο πριν τη μάχη με την ομάδα του Αγρινίου οι «κίτρινοι» καλούνται να πάρουν τη νίκη στους Ζωσιμάδες για να διατηρήσουν τα κεκτημένα στη Super League, όπου συνεχίζουν με 34 βαθμούς και στο +4 από την έκτη Λαμία και στο +5 από τον έβδομο Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΠΑΣ βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης με 12 βαθμούς και τέσσερις συνεχόμενες ήττες, με τελευταία το 1-4 από τη Λαμία, δείχνοντας να βρίσκεται σε κακή κατάσταση σε όλα τα επίπεδα. Η νίκη του Άρη στα Γιάννινα είναι σε απόδοση 2.01.

Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Μάντζιου πέταξε… τζάμπα δύο βαθμούς στις Σέρρες. Το εκπληκτικό γκολ του Μορόν δεν ήταν αρκετό για το «τρίποντο» καθώς ήρθε η ισοφάριση στις καθυστερήσεις, με τους «κίτρινους» να καλούνται να αντιμετωπίσουν μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος (40 γκολ παθητικό) που έχει κρατήσει το μηδέν μόλις σε 3/21 ματς.

Στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στην Ήπειρο ο Άρης έχει κερδίσει άνετα (0-3, 0-4). Το σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή είναι σε απόδοση 3.65.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα