Κόλλησε στην ισοπαλία με το Στρασβούργο η Μαρσέιγ

από AllAboutARIS

Νέα γκέλα για τη Μαρσέιγ, η οποία παρά το γεγονός πως ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 (παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 29′, λόγω αποβολής του Μπαλέρντι), δέχθηκε δύο γκολ στο φινάλε και πλέον βρίσκεται στο -10 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία φαίνεται να… κλειδώνει το πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 49’ με κοντινή προβολή του Εμπεμπά, με τον Αλέξις Σάντσες να κάνει με ωραίο πλασέ στο 76’ το 2-0 και να κλειδώνει τη νίκη για την ομάδα του. Και εκεί που όλα έδειχναν πως το παιχνίδι έχει τελειώσει, ο Αχόλου «χτύπησε» δις και με δύο γκολ στο φινάλε (88′, 89′) έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Εύκολο έργο είχε και η Λανς απέναντι στην Κλερμόν (0-4), η οποία διατηρήθηκε στην τρίτη θέση και στο +3 από την τέταρτη Μονακό. Τρία γκολ του απίθανου Οπέντα (31’, 34΄, 35’) στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά για να τελειώσει το ματς, με το Κλοντ-Μορίς να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 76’.
Οι Μονεγάσκοι γνώρισαν ήττα-σοκ στην έδρα τους από τη Ρεμς (0-1), χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Το γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 51’ ο Μπαλογκάν.
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Τουλούζ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ανζέ, η Μονπελιέ έφυγε με το διπλό από την Κορσική, επικρατώντας 1-0 της Αζαξιό, η Λοριάν επιβλήθηκε με 2-0 της Τρουά, ενώ Ναντ και Νις έμειναν στην ισοπαλία (2-2).

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X