«Κόλλησε» στο… μπλόκο της Κρίσταλ Πάλας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

από AllAboutARIS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεσοβδόμαδα διασκέδασε με το 7-0 επί της Μπάρνσλεϊ στο Λιγκ Καπ και κάτι αντίστοιχο ήθελε να πετύχει και κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας στο Selhurst Park. Ωστόσο, το ματς ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα.
Ο Γκαρνάτσο που πήρε φανέλα βασικού ήταν… διάολος από αριστερά, ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν άξιος συμπαραστάτης του και οι δυο τους συμμετείχαν στη μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα, όταν στο 27′ πέτυχαν μαζί το δοκάρι σε απίστευτη διπλή ευκαιρία για γκολ.

Ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου με πανέξυπνο σουτ με το εξωτερικό φάλτσο απείλησε ξανά, με τον Ντιν Χέντερσον να έχει μαζί του και την αστοχία των αντιπάλων του, πέρα από τις δικές του επεμβάσεις.
Ο Αντρέ Ονάνα στο 64ο λεπτό πραγματοποίησε τη διπλή απόκρουση της αγωνιστικής και ίσως της σεζόν όταν είπε «όχι» στους Ενκέτια και Σαρ, καταφέρνοντας να σώσει και το «ριμπάουντ» με ενστικτώδη εκτίναξη του κορμιού του. Η Πάλας ελαχιστοποίησε τους κινδύνους προς της εστία της και το 0-0 επιβεβαιώθηκε ως αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Προτεινόμενα Άρθρα