Κόντρα ΕΠΟ-Διαιτητών: Η ΚΕΔ τους ενημέρωσε ότι θα διαγραφούν

από AllAboutARIS

Τηλεδιάσκεψη έλαβε χώρα την Τρίτη (12/12) μεταξύ των διαιτητών και της ΕΠΟ, μετά το νέο κώλυμα που δήλωσαν οι πρώτοι και την αναβολή της ερχόμενης αγωνιστικής που δείχνει να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο, αν δεν αλλάξει κάτι.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την πλευρά των διαιτητών, με την ΕΠΟ να μην επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες, η Ομοσπονδία ζήτησε να γίνουν κανονικά ορισμοί για τους αγώνες της Superleague το προσεχές Σαββατοκύριακο και τόνισε πως όποιος διαιτητή δεν πάρει πίσω το κώλυμα που δήλωσε, θα διαγραφεί από τους πίνακες. Η τιμωρία αυτή αγγίζει μάλιστα ακόμη και τους διεθνείς διαιτητές, αφού η Ομοσπονδία τόνισε πως θα γίνει επαφή με την UEFA για να χάσουν το σήμα τους.

«Οι διαιτητές είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ!» ήταν το μήνυμα που έστειλαν και εμμένουν στην στάση τους πως δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα για την ασφάλειά τους, που σημαίνει να πάρουν εγγυήσεις γι’ αυτά από συναντήσεις που θα γίνουν με υπουργούς της κυβέρνησης, δεν θα επιστρέψουν στα γήπεδα.

Για τις τελευταίες εξελίξεις μάλιστα οι διαιτητές φρόντισαν να ενημερώσουν και την UEFA κι αναμένεται και η δική της αντίδραση, ενώ επίκειται meeting ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα