Κόπα Άφρικα: Τι θα γίνει με Ντιαγέ-Καμαρά; Η σύσκεψη, οι κλήσεις και όλα τα ενδεχόμενα!

από AllAboutARIS

Μέσα στις επόμενες ημέρες, οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες της Αφρικής θα αρχίσουν να καλούν τους παίκτες που θα συμπεριληφθούν στις αποστολές των ομάδων, για το Κύπελλο Εθνών, που θα λάβει χώρα (αν τελικά γίνει) από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου 2022 στο Καμερούν. Και στον ΑΡΗ περιμένουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουν τι θα γίνει με τους δικούς τους παίκτες.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά σίγουρα θα βρίσκεται στη λίστα της Εθνικής Μαυριτανίας. Αυτό είναι μάλλον αναμενόμενο. Όμως οι άνθρωποι των Κιτρινόμαυρων κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα, αναμένοντας να μάθουν αν κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με τον Μπαντού Ντιαγέ και την Εθνική Σενεγάλης. Και το… αναμμένα κάρβουνα πηγαίνει στο ότι η Σενεγάλη είναι μέσα στα φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα, άρα αν ο Ντιαγέ φύγει ίσως να “αργήσει” να γυρίσει.

Ούτε ο Καμαρά ούτε ο Ντιαγέ έχουν λάβει κλήσεις, ενώ ιδιαίτερα για τον δεύτερο, ο ίδιος θεωρεί πως θα είναι στην αποστολή, ωστόσο σε επίσημο επίπεδο δεν υπάρχει κάτι ακόμη. Κι εδώ αρχίζουν τα… ωραία.

Η ενημέρωση που υπάρχει είναι πως η Αφρικανική Συνομοσπονδία θα συνεδριάσει την προσεχή Τετάρτη (22/12) και θα αποφασίσει τι ακριβώς θα γίνει. Τα σενάρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι τρία:

1) Να γίνει κανονικά η διοργάνωση, χωρίς περιορισμούς και αλλαγές.

2) Να διεξαχθεί μεν η διοργάνωση, αλλά να δοθεί η δυνατότητα στους παίκτες να επιλέξουν αν θα συμμετάσχουν ή όχι, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας ποδοσφαιριστών ή ομάδων.

3) Να αναβληθεί, λόγω των αντιδράσεων που υπάρχουν από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Σε κάθε περίπτωση από την Πέμπτη αναμένονται οι κλήσεις, αν υπάρξουν, οπότε θα γίνει γνωστό και το αν, εκτός από τον Καμαρά, θα φύγει και ο Ντιαγέ,

Προτεινόμενα Άρθρα