Κύπελλο Ελλάδας: Έγραψε ιστορία η Αναγέννηση Καρδίτσας (vids)

από AllAboutARIS

Την πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας, για πρώτη φορά στην ιστορία της, πανηγύρισε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Στον αγώνα ρεβάνς της 6ης φάσης, οι Θεσσαλοί συνέτριψαν 5-0 τον Άγιο Νικόλαο και, σε συνδυασμό με τη νίκη τους (1-0) στο παιχνίδι της Κρήτης, έγιναν η πρώτη χρονικά ομάδα που πήρε το εισιτήριο για την “8αδα” της διοργάνωσης.

Ο Πολίτης άνοιξε το σκορ στο 17΄, με πέναλτι που κέρδισε ο Βιδάλ από τον Κατσαρό, η Αναγέννηση είχε στη συνέχεια (26΄) δοκάρι με τον Πλέγα, για να έρθει τελικά στο 54΄ με τον Στέφανο Αθανασιάδη το δεύτερο γκολ που «τελείωσε» οριστικά την υπόθεση πρόκριση.

Ο Πλέγας στο 62΄ και στο 70΄ και ενδιάμεσα ο Κοτσώνης στο 68΄ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της καρδιτσιώτικης ομάδας.

Να σημειωθεί ότι, μετά το 5-0 από τον Πλέγα, υπήρξε ένταση μεταξύ του σκόρερ και του Κίτου, με συνέπεια αμφότεροι να αποβληθούν.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρομάνος, Γκόλιας, Λαγός (46΄ Μπάλλας), Κοτσώνης, Πολίτης (77΄ Θεολόγης), Μανιός, Σταμόπουλος (77΄ Γκουγκούδης), Πλέγας, Βιδάλ (64΄ Γκίνη), Αθανασιάδης (64΄ Μπενγκόα)

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Νίκος Σουργιάς): Μπένκο, Δολαψάκης, Πλουσής (69΄ Τζιλάι), Κατσαρός, Πιθαρούλης (78΄ Μαυρής), Τσανάι, Φουκαράκης, Κίτος, Μηνάς, Παπαδόπουλος (78΄ Πάγια), Νοκάι.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X