Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Τα… χρειάστηκε ο Παναιτωλικός, απέκλεισε τον Διαγόρα στα πέναλτι

από AllAboutARIS

Ο Διαγόρας έβαλε δύσκολα στον Παναιτωλικό στη Ρόδο, στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Η αναμέτρηση έληξε με σκορ 1-1 κι έπειτα από ημίωρη παράταση οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί χρειάστηκαν 14εκτελέσεις, για να φτάσει τελικά η ομάδα της Stoiximan Super League  στην πρόκριση.

Ο Παναιτωλικός πήρε προβάδισμα στο 22′. Τορεχόν-Μπαλντασάρα συνδυάστηκαν και η μπάλα έφτασε στην περιοχή, με τον Βοΐλη να την πετάει στα δίχτυα. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν πάντως άμεση, αφού ο Γκάτα ανετράπη από τον Ντουάρτε και κέρδισε πέναλτι, με τον Μανιά να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-1 στο 30′, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος κι έτσι ματς πήγε στην παράταση.

Οι Αγρινιώτες ξεκίνησαν εκεί δυναμικά, καθώς στο 95′ ο Ντουάρτε αστόχησε σε κεφαλιά εξ επαφής, ενώ 5 λεπτά αργότερα ο Μλαντέν νικήθηκε από τον Αυγερινό. Τελευταία μεγάλη ευκαιρία ήταν αυτή του Μπαλντασαρά, ο οποίος στο 117′ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά.

Ο αγώνας πήγε στα πέναλτι, όπου και κρίθηκε.

Η σειρά των πέναλτι

Μλάντεν 0-1
Μανιάς Απόκρουση Στεργιάκη
Μπαλντασάρα Αουτ
Μανωλάκης 1-1
Λιάβας 1-2
Πάρντο 2-2
Χατζηθεοδωρίδης 2-3
Μασούρας Αουτ
Πέρες Απόκρουση Αυγερινού
Τσιαντούλας 3-3
Μπουζούκης Απόκρουση Αυγερινού
Φέκκας Δοκάρι και Αουτ
Μπ. Ντουάρτε 3-4
Νικολής Απόκρουση Στεργιάκη

Οι συνθέσεις…

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Γράφας):Αυγερινός, Αρίας (35′ λ.τρ. ), Μανωλάκης, Δημητρίου, Σταματούλλας Μασούρας, Τσιαντούλας, Λούκιτς (75′ Φέκκας), Γκάτα (106′ Μουντές), Λεσάι (83′ Πάρντο), Μανιάς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πετράκης): Στεργιάκης, Λιάβας, Ντουάρτε Μ, Μλάντεν, Στάγιτς, Τορεχόν (79′ Χατζηθεωρίδης), Μπαλντασαρά, Ξενιτίδης (56′ Πέρεθ), Χουάνπι (69′ Μπουζούκης), Ντουάρτε Φ. (78′ Νικολάου), Βοϊλής

Προτεινόμενα Άρθρα