Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Απίθανο ματς στην Κρήτη, πρόκριση με 5-3 για τον ΟΦΗ

από AllAboutARIS

Την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet πήρε ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε των Χανίων με 5-3, σ’ ένα ματς, που οι άμυνες πήγαν… περίπατο. Η αναμέτρηση στα Περιβόλια εξελίχθηκε σε… ροντέο, αλλά η ομάδα της Stoiximan Super League, πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 στο πρώτο ημίχρονο. Στο 29′ ο Αμπάντα πήρε την μπάλα εκτός περιοχής και με εντυπωσιακό σουτ άνοιξε το σκορ. Μάλιστα ο ΟΦΗ ισχυροποίησε το προβάδισμα του στο 43′ όταν από κόρνερ ο Βούρος πήρε την κεφαλιά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στον Φελίπε με τον Βραζιλιάνο να την σπρώχνει στα δίχτυα για το 2-0.

Όμως τα Χανιά έβγαλαν αντίδραση στην επανάληψη ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο 52′ με σκόρερ τον Ελευθεριάδη έφτασαν στο 1-2, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Μανουσάκης με δυνατό σουτ εντός της περιοχής έφερε το ματς στα ίσα.

Ο νεοεισελθών Μοσκέρα έφερε το ματς στο 2-4 (61′, 64′), όμως οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 67΄με τον Σερβιλάκη. Τελικά, ο Ριέρα στο 78′ σημείωσε το 3-5.

Οι συνθέσεις:

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς (82’ Κατσούρρι), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης, Τσορνομάζ, Τσέλιος (66’ Ντίας), Λεμονής (82’ Μπουρσέλης), Μανουσάκης, Μιούλερ, Μάναλης (60’ Βουό)

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μπάουμαν, Λάρσον, Aμπάντα, Βούρος, Λαμπρόπουλος (71’ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Μεγιάδο, Τοράλ (57’ Μοσκέρα), Γαγιέγος (57’ Ριέρα), Φελίπε (71’ Νέιρα), Γκλάζερ

Προτεινόμενα Άρθρα