Κύπρος: Δεύτερη σερί κούπα η Ομόνοια

από AllAboutARIS

Η Ομόνοια πανηγυρίζει το δεύτερο σερί της Κύπελλο και το 16ο στην ιστορία της, αφού στον τελικό επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πέτυχε το γκολ νίκης κι έσωσε τη σεζόν για τους «πράσινους».

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά, πίεσε και στο 4ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία, όμως ο Φαμπιάνο έδιωξε το σουτ του Νταβόρ. Η ομάδα της Λεμεσού είχε τον έλεγχο και στο 19′ έχασε νέα καλή ευκαιρία, με τον Ανδρέου να μη μπορεί να πλασάρει. Η Ομόνοια απάντησε, αλλά το σουτ του Λοϊζου έδιωξε στη γραμμή ο Τεϊσέιρα. Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» ήταν πιο κινητικοί, κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα και στο 85ο λεπτό βρήκαν το γκολ νίκης. Μπεζούς και Παπουλής συνεργάστηκαν ωραία εκτός περιοχής, ο τελευταίος πέρασε υπέροχα στον Καρίμ Ανσαριφάρντ ο οποίος διαμόρφωσε το 1-0. Ο Ιρανός θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως στο τετ α τετ με τον Μουριέλ αστόχησε.

ΑΕΛ: Μούριελ, Τεσέιρα, Μεντόγεβιτς, Ζτραβκόφσκι, Μακρής, Παντελή (65′ Κάσα), Ανδρέου (90+1′ Τσιμπόλα), Μιλιντσεάνου (65′ Μιραλάς), Μεντόσα (90+1′ Τσέρνιχ), Τζάλμα, Ντέγοεστ

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Μάθιους, Γιούστε, Λοίζου (90+1′ Χαραλάμπους), Λέζιακς, Ανσαριφάρντ (90+1′ Μίλετιτς), Ζαχαρίου (57′ Παπουλής), Παναγιώτου, Κούσουλος, Ντίσκερουντ (57′ Μπασιρού), Κακουλλής (73′ Μπεζούς)

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X