Λέτσε-Έμπολι 1-0: Τρίποντο παραμονής στο 90′ (vid)

από AllAboutARIS

Το παιχνίδι στο Λέτσε είχε αρκετές ευκαιρίες, οι περισσότερες για την γηπεδούχο ομάδα, αλλά έως το 90′ γκολ δεν είδαμε. Κάπου εκεί ο Νίκολα Σανσόνε έπειτα από ασίστ του Σαντιάγκο Πιερότι κατάφερε να χαρίσει στη Λέτσε ένα σπουδαίο – κομβικό τρίποντο. Αλλαγή του κόουτς Γκότι στο 62ο λεπτό ο Σανσόνε, με τον Πιερότι να μπαίνει στο χορτάρι δύο λεπτά πριν δώσει την ασίστ!

Η Λέτσε είχε αρχίσει τον Απρίλιο με λευκή ισοπαλία κόντρα στη Ρόμα και ήττα από τη Μίλαν (3-0), οπότε χρειαζόταν μία νίκη για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και τα κατάφερε. Ανέβηκε στους 32 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +6 από την 18η Φροζινόνε (26 β.), η οποία είναι τρίτη από το τέλος και αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα θα υποβιβαζόταν μαζί με τις Σασουόλο (25 β.) και Σαλερνιτάνα (15 β.).

 

Η Έμπολι χρειαζόταν εξίσου, για να μην πούμε και παραπάνω, τη νίκη, καθώς στα τελευταία έξι ματς έχει ηττηθεί πέντε φορές (μοναδική νίκη το 3-2 επί της Τορίνο). Όμως το γκολ του Τσέρι στο 5ο λεπτό ακυρώθηκε και οι φιλοξενούμενοι δεν δημιούργησαν άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Έτσι, έμειναν στους 28 βαθμούς, μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Επόμενο παιχνίδι για την Λέτσε στην έδρα της Σασουόλο (21/04), ενώ η Έμπολι έξι «στροφές» πριν το τέλος θα υποδεχθεί τη Νάπολι.

 

Προτεινόμενα Άρθρα