Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Ο θρόνος της Ευρώπης χωράει μόνο έναν!

από AllAboutARIS

Τέσσερα χρόνια μετά τον τελικό στο Κίεβο η Λίβερπουλ και η Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται σήμερα στο Παρίσι, για άλλη φορά, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο τους διεκδικούν άλλη μια ευρωπαϊκή κούπα επισφραγίζοντας μια μεγάλη πορεία που είχαν φέτος στη διοργάνωση μέχρι τον τελικό.

Μπορεί να μην το αναφέρει καθόλου και στις δηλώσεις του να μην το έχει παραδεχθεί αλλά ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει -κατά βάθος- να πάρει εκδίκηση για τον χαμένο τελικό αυτό, όταν εκείνος είχε πρωτοαναλάβει την ομάδα. Ο Γερμανός μπορεί να επεσήμανε ότι δεν το βλέπει κανείς σαν εκδίκηση αλλά αυτό που επίσης τόνισε είναι πως η ομάδα του και οι παίκτες του πια έχουν μεγαλύτερη εμπειρία σε τελικούς και σε μεγάλα παιχνίδια τέτοιας σημασίας. Από την άλλη πλευρά και ο Κάρλος Αντσελότι επεσήμανε ότι δεν πιστεύει ότι στη Λίβερπουλ θα βλέπει τον τελικό σαν εκδίκηση για το προηγούμενο ραντεβού τους.

Φυσικα και το βλέμμα των Ελλήνων πέφτει στον Κώστα Τσιμίκα ο οποίος θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ίδιο να ελπίζει ότι στο τέλος θα πανηγυρισει.

Αγωνιστικά ο Κλοπ έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του με τους Φαμπίνιο και Τιάγκο Αλκάνταρα να δείχνουν σε καλή κατάσταση. Από την άλλη πλευρά ο Κάρλος Αντσελότι δεν έχει να πονοκεφαλιάζει για κάποιο πρόβλημα.

Οι πιθανές ενδεκάδες: 

Λίβερπουλ (4-3-3): Αλισον – Αλεξάντερ-Αρνολντ, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα (Κεϊτά) – Σαλάχ, Μανέ, Ζότα (Ντίας)

Ρεάλ Μαδρίτης: (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί – Μόντριτς, Καζεμίρο, Κρόος – Ροντρίγκο, Μπενζεμά, Βινίσιους

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X