Λίβερπουλ: Στο «κάδρο» του Κλοπ και ο Ασένσιο

από AllAboutARIS

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες άφησε τη Λίβερπουλ με μια γλυκόπικρη γεύση. Οι «Κόκκινοι» κατέκτησαν τα δύο κύπελλα στο Νησί ενώ έφθασαν πολύ κοντά και στις άλλες δύο μεγάλες διοργανώσεις. Έχασαν το πρωτάθλημα στο φινάλε από την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ απέτυχαν να κατακτήσουν το Champions League γνωρίζοντας την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στο φινάλε της σεζόν συνεχάρη έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές του. Στο πίσω μέρος του μυαλού του όμως τριγυρνούσαν ήδη οι προσθαφαιρέσεις του ρόστερ του. Τρία νέα πρόσωπα ήδη έχουν έρθει στην ομάδα. Καρβάλιο, Νούνιες και Ράμσει. Η Λίβερπουλ όμως όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα σταματήσει εδώ.

Τα ονόματα που ακούγονται εξακολουθούν να είναι πολλά. Μέσα σε αυτά και ο Μάρκο Ασένσιο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται εδώ και εβδομάδες σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής τη φετινή σεζόν στη «Βασίλισσα» οδήγησε τον ταλαντούχο εξτρέμ στο να πάρει την απόφαση να αναζητήσει αλλού το μέλλον του.

Η Λίβερπουλ δεν καίγεται για τον Ασένσιο αλλά…
Οι Μαδριλένοι κατέχουν τα δικαιώματα του παίκτη όμως όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ δεν πρόκειται να μπουν ισχυρό εμπόδιο σε όποια ομάδα καταφέρει να πείσει τον παίκτη. Η Λίβερπουλ είναι μία από τις ομάδες που έχουν προταθεί στον Ασένσιο. Για την ώρα όμως και σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι «Κόκκινοι» δεν ενδιαφέρονται.

Ο Κλοπ θα κοιτάξει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο καλοκαίρι να προχωρήσει με αυτούς που έχει και να κάνει προσθήκες που ίσως απαιτηθούν στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Ο Ασένσιο θα βρίσκεται όπως αναφέρει ο Ιταλός σταθερά στα υπόψιν του Γερμανού τεχνικού. Βέβαια μέχρι τότε πιθανότατα ο Ισπανός να έχει βρει την ομάδα που θα του καλύψει τα θέλω. Μπορεί όμως και όχι!

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X