Λίβι: «Θρύλος της Τότεναμ ο Κέιν, δεν μπορώ τον φανταστώ σε άλλη ομάδα»

από AllAboutARIS

Μια ακόμα δημόσια προσπάθεια να πείσει τον Χάρι Κέιν να παραμείνει στην Τότεναμ, κλείνοντας τα αυτιά του στις σειρήνες που τον θέλουν μακριά της, έκανε ο Ντάνιελ Λίβι…
Με τον πρόεδρο των «σπιρουνιών» να πλέκει το εγκώμιο του 29χρονου επιθετικού και να τον δελεάζει μέσω των νέων… προγραμματικών δηλώσεων του για την ανανέωση του συμβολαίου των δύο πλευρών.

 

«Ο Χάρι μπορεί αναμφίβολα να κερδίσει ένα τρόπαιο με την Τότεναμ, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να είσαι και θρύλος μιας ομάδας. Ελπίζω μια ημέρα ότι θα βάλουμε ένα άγαλμα του έξω από το γήπεδο. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα φορέσει τη φανέλα άλλης ομάδας. Το γεγονός ότι είναι πρώτος σκόρερ της Τότεναμ και ότι συνεχίζει να γράφει ιστορία, λέει πολλά», ξεκαθάρισε ο ισχυρός άνδρας της Τότεναμ για τον Κέιν.
Θυμίζουμε ότι το τρέχον συμβόλαιο του Άγγλου σέντερ φορ με την ομάδα του Λονδίνου λήγει το 2024 και η διάθεση που υπάρχει είναι να επεκταθεί αυτό για δύο επιπλέον χρόνια.
Την περασμένη σεζόν, ο Κέιν έκανε 50 συμμετοχές με τη φανέλα της Τότεναμ, σκοράροντας 27 γκολ, ενώ είχε μοιράσει και 10 ασίστ.

Προτεινόμενα Άρθρα