Λίγοι βασικοί, πολλές ευκαιρίες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χρόνος για αρκετούς παίκτες, δοκιμές και συμπεράσματα για τον Άκη Μάντζιο… Κάπως έτσι ήταν το 60λεπτο οικογενειακό διπλό με την Κ-19 το πρωί του Σαββάτου στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Το τελικό 5-2 υπέρ των “μεγάλων” ήταν ίσως το τελευταίο που απασχόλησε στο ματς. Δύο γκολ του Χριστοδουλόπουλου, δύο του Αγοραστού -αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα-και ένα του Σουλεϊμάνοφ ήταν τα τέρματα για την πλευρά των νικητών, με λίγους από τους βασικούς να είναι αυτοί που πήραν χρόνο. Από την άλλη για την Κ-19 σκόραραν οι Τσέρα και Σιάκκας.

Φαμπιάνο, Νταρίντα και Σουλεϊμάνοφ ήταν συγκεκριμένα οι μοναδικοί από τους ενδεκαδάτους που αγωνίστηκαν, μαζί με τους Φατόρε, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Μενέντες, Ζουλ, Σαβέριο και Χριστοδουλόπουλο από τους υπόλοιπους. Από εκεί και πέρα χρησιμοποιήθηκαν και κάποιοι μικροί με την πρώτη ομάδα, όπως οι Κράνιας, Αγοραστός και ο Σγούρος.

Παίκτες όπως οι Βερστράτε, Κάρλσον, Οντουμπάζιο, Φεράρι, Δεληζήσης, Πάβιτσιτς, Πάρντο, Μοντόγια, Μορόν δεν αγωνίστηκαν είτε λόγω τραυματισμών είτε για λόγους αποφόρτισης. Ηταν άλλωστε ένα ματς -τρία 20λεπτα- στο οποίο ο Μάντζιος ήθελε να μοιράσει χρόνο σε παίκτες του ροτέισον που δεν χρησιμοποιούνται αρκετά και πιθανό να τους χρειαστεί στα επόμενα παιχνίδια, ρίχνοντας πάλι μία ματιά στους παίκτες της Κ-19.

Προτεινόμενα Άρθρα