Λαμία-ΑΡΗΣ: Η προαναγγελία της Stoiximan Super League

από AllAboutARIS

Η Stoiximan Super League εστιάζει και αναλύει την αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Λαμία και ΑΡΗ για τη 2η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

“Αυτή είναι μόλις η έκτη αναμέτρηση με γηπεδούχο τη Λαμία για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει σημειώσει δύο νίκες απέναντι στους Κίτρινους και η τελευταία – στις 5 Μαρτίου 2023- ήταν ουσιαστικά το ξύπνημα της την προτελευταία αγωνιστική για την αντεπίθεση της παραμονής στην κατηγορία. Αυτή η νίκη είχε απόσταση από την προηγούμενη της στο πρωτάθλημα 18 αγωνιστικές.

Ο Άρης έχει ηττηθεί στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στην έδρα της Λαμίας, για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ στις μεταξύ τους κόντρες ανεξάρτητα έδρας είναι ο μόνος που έχει καταφέρει να σπάσει την έδρα του αντιπάλου, αφού στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Άρη υπάρχουν τρεις νίκες για τους Κίτρινους και δύο ισοπαλίες.

Αυτή θα είναι η 16η φορά συνολικά και 11η για τη Stoiximan Super League που θα συναντηθούν η Λαμία και ο Άρης. Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες για το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και στη δεύτερη κατηγορία για μια σεζόν που συνυπήρξαν.

Η πρώτη τους συνάντηση ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος, στις 30 Αυγούστου 1995, όταν βρέθηκαν στο γήπεδο της Λαμίας για την φάση των ομίλων σε μονή αναμέτρηση. Ο Άρης επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Νίκου Τσιαντάκη, ενώ οι δύο αντίπαλοι είχαν ολοκληρώσει το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού στο 42ο λεπτό είδαν από μια κόκκινη κάρτα ο Βούκοτιτς και ο Ποζαπαλίδης.

Δεν υπάρχει αναμέτρηση στην οποία να μην έχει σημειωθεί γκολ με γηπεδούχο τη Λαμία, ενώ το μοναδικό 0-0 στις δέκα συνολικά αναμετρήσεις τους και στις δύο έδρες έχει σημειωθεί στις 23 Ιανουαρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 ΝΙΚEΣ ΛΑΜΙΑ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

ΓΚΟΛ: 6-7″.

Προτεινόμενα Άρθρα