Λαμία – Ολυμπιακός 0-3: Εύκολο πέρασμα από την Φθιώτιδα (vid)

από AllAboutARIS

Η ουραγός Λαμία αποδείχθηκε… μικρό εμπόδιο. Ο Ολυμπιακός εμφάνισε ένα σταθερό πρόσωπο στην Φθιώτιδα και επικράτησε με 3-0, σε ματς για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τρία δοκάρια οι “ερυθρόλευκοι” – Ένα οι γηπεδούχοι. Αποχώρησε τραυματίας ο Γκάρι Ροντρίγκες και με ενοχλήσεις ο Παπασταθόπουλος.

Με τη νίκη αυτή, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 49 βαθμούς στη Super League και βρίσκεται στο -1 από την ΑΕΚ (που παίζει στη συνέχεια στην έδρα του ΠΑΟΚ, ενώ περιμένει να μάθει και τι θα γίνει και στο ματς με τον Ατρόμητο), μια αγωνιστική πριν υποδεχθεί τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Όσον αφορά την Λαμία, παρέμεινε στον “πάτο” με 12 βαθμούς.

Η Λαμία κατάφερε να έχει μια… εκρηκτική εκκίνηση στο ματς, ο Ολυμπιακός δέχθηκε πίεση στα καρέ του και είδε τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι μόλις στο 4′ με σουτ του Τζανδάρη. Δυο λεπτά μετά, ο Μίτσελ είδε τον Γκάρι Ροντρίγκες να βγάζει πρόβλημα τραυματισμού και να γίνεται αλλαγή από τον Μπίελ.

Με το πέρας δέκα λεπτών αγώνα, ο Ολυμπιακός έδειξε να πλησιάζει πιο εύκολα την περιοχή της Λαμίας. Οι “ερυθρόλευκοι” πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 22′ έχασαν ανεπανάληπτη τριπλή ευκαιρία! Ο Μπακαμπού μπήκε στην περιοχή, έστρωσε με τακουνάκι” στον Φορτούνη, αλλά ο Κορνέζος έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ που έγινε. Στη συνέχεια ο Μπιέλ σούταρε, με τον Γκαραβέλη να αποκρούει. Ο Μπακαμπού πήρε νέο ριμπάουντ, αλλά ξανά έκοψε στην γραμμή ο Κορνέζος. Στη συνέχεια μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Λαμίας.

Ο Ολυμπιακός πίεσε για να φτάσει στο γκολ πριν βγει το πρώτο μέρος, είχε δυο δοκάρια με τα σουτ των Χουάνγκ (35′) και Κανός (43′) και τελικά έφτασε στο 0-1 με το υπέροχο σουτ του Σαμασέκου (44′) εκτός μεγάλης περιοχής.

Η νίκη είχε πια κριθεί, με τον Ολυμπιακό να προχωράει σε αρκετές αλλαγές (αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Παπασταθόπουλος) και να φτάνει σε αυτή την εύκολη νίκη. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 86′ με το ψύχραιμο πλασέ του Μπίελ, εντός μεγάλης περιοχής και με τον κόσμο των Πειραιωτών -που βρέθηκε- στις εξέδρες, να ζητάει νίκη στο προσεχές ντέρμπι με τον παναθηναϊκό.

Τα highlights του παιχνιδιού

Λαμία: Γκαραβέλης, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Αμπαντά, Στάνκο (64′ Σλίβκα), Τζανδάρης (80′ Μανούσος), Τσιλούλης (74′ Καραμάνος), Μαρτίνεθ (64′ Ντε Βινσέντι), Ρόμανιτς (64′ Νούνιες), Βέργος.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος (64′ Ντόη), Μπα, Ραμόν, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Γκάρι (6′ Μπιέλ), Φορτούνης (64′ Βαλμπουενά), Κανός (80′ Μασούρας), Μπακαμπού (80′ Ελ Αραμπί).

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X