Λεβαδειακός – Λαμία 0-0: Λευκή ισοπαλία που δεν βόλεψε κανέναν

από AllAboutARIS

Λεβαδειακός και Λαμία έμειναν στο 0-0 για τη 19η αγωνιστική της Super League σε ένα αποτέλεσμα που δεν χαλάει κανέναν εκ των δύο μετά και την ήττα του Ιωνικού αφού αύξησαν κατά έναν βαθμό τη διαφορά τους.
Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τον Λεβαδειακό να είναι καλύτερος στο πρώτο μέρος και η Λαμία στο δεύτερο αλλά υπήρξε… αλληλοεξουδετέρωση.

Το ματς
Καλύτερα μπήκε ο Λεβαδειακός στο πρώτο ημίχρονο, με τη Λαμία να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 13ο λεπτό και άνηκε στους γηπεδούχους, όταν απείλησε ο Τορό με ωραίο συρτό σουτ αλλά μπλόκαρε ο Σαράνοφ.
Από το 20’ και μετά η Λαμία άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να μπαίνει στα αντίπαλα καρέ. Στο 23’ ο Τσιλούλης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο Παναγιώτου του έκοψε την προσπάθεια. Στο 36’ ο Βινίσιους πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Σαράνοφ έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση και κράτησε την εστία του καθαρή.
Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο και προσπαθούσαν να απειλήσουν εκατέρωθεν χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες (0-0).
Η Λαμία μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και απειλούσε αρκετές φορές την εστία του Στογιάνοβιτς. Στο 62ο λεπτό ο Αμπαντά έκανε την σέντρα, με τον Τσιλούλη να παίρνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 66’ ο Λεβαδειακός είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Λούα Λούα έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ αλλά ο Σαράνοφ έδιωξε σε κόρνερ. Στην συνέχεια του παιχνιδιού οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους να απειλήσουν, με την ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς να έχει ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Παναγιώτου έκανε την σέντρα από τα αριστερά, αλλά ο Σακό δεν κατάφερε να πάρει την κεφαλιά και να στείλει στα δίχτυα την μπάλα.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι και κάπως έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0. Η Λαμία παρέμεινε στη 13η θέση με 12 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός διατήρησε τη διαφορά του από την αποψινή του αντίπαλο στον έναν βαθμό, όντας στο -5 από τον Αστέρα Τρίπολης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Βινίσιους, Τσάπρας, Τζημόπουλος, Βρακάς, Νίκας, Μεχία (56′ Νταμπό), Παναγιώτου, Μουτίνιο, Δούμτσιος, Τορό (60′ Λούα Λούα)

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Μπεχαράνο, Σλίβκα, Νούνιες (77′ Τζανδάρης), Τσιλούλης (84′ Μαρτίνες), Βέργος (65′ Μανούσος), Ρόμανιτς (84′ Ντε Βινσέντι).

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X