Λειψία – Κολωνία 3-1: Tριάρα και… τετράδα για τους «Ταύρους»

από AllAboutARIS

H Λειψία επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με σχετική ευκολία της Κολωνίας, με 3-1 και ανέβηκε εκ νέου στην τετράδα που οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

H Λειψία μετά την ήττα της από τη Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε στις νίκες, καθώς κέρδισε εντός έδρας την Κολωνία με 3-1 για την 22η αγωνιστική της Bundesliga και ανέβηκε στην 4η θέση, η οποία οδηγέι στη φάση των ομίλων του επόμενου Champions League. Οι «Ταύροι» έφτασαν τους 34 βαθμούς και υπερέχουν στην ισοβαθμία της Ουνιόν, η οποία έχει ματς λιγότερο, ενώ η Κολωνία έμεινε στην 7η θέση με 32 βαθμούς και έχασε έδαφος στην «κούρσα» της εξάδας.

Ο «καυτός» Κρίστοφερ Ενκουκού άνοιξε το σκορ στο 25′ με φανταστική απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός σκόραρε για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια του και έφτασε συνολικά τα 19 σε 31 συμμετοχές. Οι γηπεδούχοι μέσα σε τρία λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισαν» το τρίποντο. Στο 54′ ο Ντάνι Όλμο με «κεραυνό» εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και στο 57′ δημιούργησε το 3-0, δίνοντας ασίστ στον Ανχελίνιο. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λεμπερλέ.

Προτεινόμενα Άρθρα