Λειψία: Πρώτο τρίποντο στο Champions League με την υπογραφή του Αντρέ Σίλβα!

από AllAboutARIS

Με τον Αντρέ Σίλβα να κουβαλάει στις πλάτες του επιθετικά την Λειψία και να σκοράρει και τα δύο γκολ της στο δεύτερο μέρος, η γερμανική ομάδα υπέταξε με 3-1 την Σέλτικ και πανηγύρισε τους πρώτους βαθμούς της στο φετινό Champions League.

Η μάχη του Champions League βρίσκει την Λειψία να παραμένει ακόμα όρθια στις επάλξεις! Οι δύο πρώτες αγωνιστικές βρήκαν τους ταύρους να γνωρίζουν ισάριθμες ήττες από Σαχτάρ και Ρεάλ στον 6ο όμιλο όμως η τρίτη ήταν η… φαρμακερή με την ομάδα του Μάρκο Ρόζε να υποτάσσει με 3-1 την Σέλτικ του Γιώργου Γιακουμάκη (μπήκε αλλαγή στο 82ο λεπτό) και να πανηγυρίζει το πρώτο της τρίποντο φέτος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλογική διοργάνωση.

Ο Ζότα απάντησε στο 47′ στο γκολ του Ενκουνκού από το 27′, για λογαριασμό των κελτών, όμως η συνέχεια βρήκε την γερμανική ομάδα να είναι κυρίαρχη και με τον Αντρέ Σίλβα να αναλαμβάνει δράση στην αντίπαλη περιοχή, βρήκε δύο γκολ που της επέτρεψαν να προσπεράσει στη βαθμολογία το σύνολο του Άγγελου Ποστέκογλου, μία εβδομάδα πριν το ραντεβού τους στην Σκωτία.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι (13′ Μπλάσβιχ) Σιμακάν, Όρμπαν, Γκβάρντιολ, Ράουμ (81′ Χάλστενμπεργκ), Σλάγκερ, Καμπλ (71′ Χαϊνταρά), Βέρνερ (71′ Φόρσμπεργκ), Ενκουνκού, Σομποσλάι (82′ Πόουλσεν), Σίλβα

ΣΕΛΤΙΚ: Χαρτ, Γιουράνοβιτς, Γουέλς, Γενς, Τέιλορ, Ο’Ράιλι (75′ Χακσαμπάνοβιτς), ΜακΓκρέγκορ (37′ Άμπιλντγκααρντ), Χατάτε (82′ ΜακΚάρθι), Μαέντα (75′ Φόρεστ), Φουρουχάσι (82′ Γιακουμάκης), Ζότα

Προτεινόμενα Άρθρα