Λευτέρης Παππάς: “Να μην ξεχαστεί το παιδί μας, ο αδερφός μας ο Άλκης!”

από AllAboutARIS

Ο Λευτέρης Παππάς, εκπρόσωπος της Δομής – “Εις το όνομα του Άλκη” φιλοξενήθηκε στο Control, και στον Libero 107,4 FM και μίλησε για την βράβευση που θα γίνει στον Σέρχιο Αραούχο, καθώς και για δράσεις υπέρ της κοινωνίας και κατά της οπαδικής βίας.

Για την απόφαση βράβευσης του Αραούχο:

“Ένας εκπρόσωπος μας θα βραβεύσει τον αθλητή, θα του δοθεί μια πλακέτα, σε ελληνικά και ισπανικά, από την Δομή για τον Άλκη.

Είναι σημαντικό ένας τέτοιος αθλητής πετυχαίνοντας ένα τέτοιο γκολ να κάνει αυτό το πράγμα. Φωτίζει αυτό που θέλουμε να πετύχουμε και εμείς, την αλλαγή στην οπαδική κουλτούρα.  Ο παίκτης έδειξε μεγάλη θέληση να έρθει, παρά τον τραυματισμό του. Υπήρξε και διάθεση από την διοίκηση της ΑΕΚ. Προς τιμή όλων! ”

Για την δυσκολία του εγχειρήματος:

“Ακούγαμε πως είναι αδύνατον, δύσκολο, και δεν πιστεύει κανείς πως θα πετύχουμε. Ακούμε συνέχεια πως τα πράγματα δεν αλλάζουν. Αυτό μας εξιτάρει… Εμείς θα παλέψουμε για να αλλάξουν όλα αυτά. ”

Πως ξεκίνησε όλο αυτό:

“Το μότο μας είναι “Σπόροι που πρέπει να φυτευτούν σε ένα χωράφι που ποτίστηκε με αίμα.”  Μια μικρή ομάδα ανθρώπων που δεν θέλαμε να γυρίσουμε το κεφάλι αλλού. Η ζωή μας άλλαξε από την 1η Φεβρουαρίου. Αποφασίσαμε να ιδρύσουμε, και με νομική σύσταση από το πρωτοδικείο, την Δομή για τον Άλκη.

Άνθρωποι από την Κρήτη ως την Θράκη, από την Γερμανία ως την Νέα Υόρκη, από όλες τις ομάδες, άντρες και γυναίκες. Ο πόνος που νιώσαμε όλοι για το συμβάν μας οδήγησε στο να δράσουμε. ”

Ιn the name of Alkis, λέγεται το σάιτ μας και έχουμε 3 στόχους.

-Ο πρώτος είναι να μην ξεχαστεί το παιδί μας, ο αδερφός μας ο Άλκης.

-Να στηρίξουμε θύματα οπαδικής βίας.

-Η προσπάθεια αλλαγής της οπαδικής κουλτούρας. Θα φέρουμε σε επαφή όλους τους φιλάθλους, όλων των ομάδων. Θα επικοινωνήσουν όλοι με όλους για να μην ξεχάσουμε ποτέ. Και να γίνουμε καλύτεροι σαν κοινωνία.

Με την εγγραφή σας ακολουθεί μια ενημέρωση από εμάς. 4 επίπεδα.

Για τα μέλη:

“Έχουμε 4 είδη μελλών. Το απλό μέλος, ο το γενικό μέλος, το ειδικό μέλος και ο εθελοντής leader. ”

Πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε και να παίξουμε ρόλο στο να προχωρήσει αυτή η προσπάθεια. Καλώ όλο τον κόσμο να ενημερωθεί και να ασχοληθεί με το θέμα. Να αλλάξουμε επιτέλους την κοινωνία.

Προτεινόμενα Άρθρα