Λισάντρο Μαρτίνεζ: «Μερικές φορές θέλω να… σκοτώσω στον αγώνα»

από AllAboutARIS

Σε συνέντευξή του στη βρετανική Telegraph ο Μαρτίνεζ ισχυρίστηκε πως δεν είναι λίγες οι φορές που κρατιέται στο γήπεδο και δεν είναι πιο… αιμοβόρος. «Ναι, είναι δύσκολο … είναι πραγματικά δύσκολο. Μερικές φορές θέλω να σκοτώσω, αλλά πρέπει να το ελέγχεις. Νομίζω ότι είναι η κουλτούρα μας από την Αργεντινή – είμαστε παθιασμένοι. Το ποδόσφαιρο, για εμάς, είναι τα πάντα, γι’ αυτό και δίνουμε πάντα τα πάντα από τον εαυτό μας. Θυμάμαι όταν ήμουν πολύ μικρός, γύρω στα τέσσερα ή πέντε, άρχισα να αγωνίζομαι και άρχισα να κλαίω όταν έχανα. Οπότε είναι κάτι που το έχουμε στο αίμα μας, το έχουμε στην καρδιά μας».

Κατέληξε πως: «Μπορώ να το κάνω, αλλιώς θα αποβάλλομαι σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να είσαι έξυπνος». Ο Μαρτίνεζ θέλει να είναι ο ηγέτης της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απολαμβάνει το να έχει αυτόν τον ρόλο. Μαζί με τον Βαράν ή τον Λίντελοφ δημιουργεί ένα αξιόπιστο δίδυμο στην άμυνα, το οποίο συντονίζει την υπόλοιπη ομάδα και προσφέρει σιγουριά. Ήταν ο άνθρωπος που έλειπε. Ένα στόπερ που να φοβίζει τον αντίπαλο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα σε έξι μήνες έχει αλλάξει πλήρως την εικόνα της στην άμυνα. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κρατούν το μηδέν στα μετόπισθεν και μεθοδικά χτίζουν νοοτροπία νικητή, η οποία αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία της Premier League.

Προτεινόμενα Άρθρα